Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήλωση του Τ. Τσιαπλέ για τον πολυχώρο επιχειρηματικότητας στη Λάρισα

Σε δήλωσή του ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον πολυχώρο επιχειρηματικότητας στη Λάρισα σημειώνει:

«Η “Λαϊκή Συσπείρωση” Θεσσαλίας, καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, που αποτελείται από στελέχη της ΝΔ η οποία από κοινού με τη δημοτική αρχή Λάρισας, που αποτελείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, ΛΑΕ, Οικολόγων, υπηρετώντας πιστά την πολιτική στήριξης των συμφερόντων του κεφαλαίου, χρηματοδοτούν και στηρίζουν τη Δημιουργία, Λειτουργία και Διαχείριση Πολυχώρου Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Πολιτισμού, μαζί με την αναπτυξιακή εταιρεία του ΕΒΕ Επιμελητηρίου Λάρισας, με σκοπό να κερδίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών.

Προπαγανδίζουν ανοιχτά ότι απ’ αυτό θα προκύψουν σημαντικά οφέλη, που θα αφορούν, τη βελτίωση της δυναμικής των επιχειρήσεων και της ανταγωνιστικότητάς τους, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της χώρας μέσω της εν γένει προβολής τους με κάθε πρόσφορο μέσο. Την ανάπτυξη δικτύου Αγροδιατροφής, τη συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη και προστασία των φυσικών πόρων της περιοχής. Την τουριστική προβολή και ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, μέσω της συνεργασίας για την προώθηση προγραμμάτων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με φορείς και οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα και ιδιωτικού τομέα. Τη διοργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων, θεματικών πάρκων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, μέσω της διαχείρισης ειδικού πολυχώρου, με κατάλληλες υποδομές για την επίτευξη των σκοπών της παρούσας προγραμματικής.

Δηλαδή όλα για τους λίγους, για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ για το λαό, πρόσθετες επιβαρύνσεις. Χαρακτηριστική απ’ αυτήν την άποψη είναι η έναρξη της λειτουργίας του, με την παρουσίαση ενός μυθολογικού θεάματος σχετικά με τους άθλους του Ηρακλή, όπου σπρώχνονται να το επισκεφθούν μαθητές και γονείς, πληρώνοντας εισιτήριο 7 ευρώ».