Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίκη Χρυσής Αυγής – Απολογία Μιχαλολιάκου: Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (Συνεχής ενημέρωση)

«Στους χώρους και στους κλάδους ποτέ και πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» το μήνυμα που στέλνουν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και νέοι στην κινητοποίηση που διοργανώνει αυτήν την ώρα το ΠΑΜΕ, με αφορμή τη σημερινή απολογία του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου.

Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται συγκέντρωση στο Εφετείο, στο οποίο οι διαδηλωτές έφτασαν με πορεία από το μετρό Αμπελοκήπων.

«Στους εφοπλιστές κάνουνε τις πλάτες, της Χρυσής Αυγής οι μαχαιροβγάλτες» και «Βασανιστές της χούντας τώρα χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες» τα συνθήματα που φωνάζουν.

pame i

«Εχθροί των εργατών είναι οι χρυσαυγίτες, τσιράκια των αφεντικών και εγκληματίες» γράφει το πανό της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ, ενώ το πανό των Φοιτητικών Συλλόγων αναγράφει «Έξω οι φασίστες από τις σχολές μας».

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τη δράση μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά. Η αναγκαία καταδίκη τους δεν αρκεί για την αντιμετώπισή τους. Την τελειωτική απάντηση θα την δώσει το οργανωμένο κίνημα απομονώνοντας τους κάθε λογής φασίστες από κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης, από κάθε γειτονιά και πετώντας τους μια για πάντα στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό», τονίζει το ΠΑΜΕ.