Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος – Είχε συλληφθεί έπειτα από μήνυση πολιτευτή της «Ελληνικής Λύσης»

Ελεύθερος αφέθηκε πριν λίγο ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος είχε συλληφθεί σήμερα το πρωί έπειτα από μήνυση του παρουσιαστή και υποψήφιου βουλευτή με το ακροδεξιό κόμμα «Ελληνική Λύση» Φίλιππου Καμπούρη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους του συμπαραστάθηκαν, ενώ σημείωσε ότι: «Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα, όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας».

Ο συγγραφέας και αρθρογράφος στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» συνελήφθη σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου με τον τίτλο «Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;» που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Ειδικότερα, μετά το πέρας εκδήλωσης με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Αλήθειες και ψέματα για το λιμό στην Ουκρανία, Νίκος Μόττας