Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ερντογάν: Η περιοχή υφίσταται νέο σχεδιασμό με το πρόσχημα των τρομοκρατικών οργανώσεων

Η Τουρκία ήταν η χώρα που έδειξε στον κόσμο, παρόλα τα βρώμικα κόλπα, πόσο κούφια δομή είναι ουσιαστικά ο ISIS, o oποίος για χρόνια ολόκληρα παρουσιαζόταν ως αήττητο τέρας, είπε ο Ερντογάνκαι υπογραμμίζοντας ότι το ΙΚ έχει πλέον διωχθεί εντελώς από την Συρία και το Ιράκ, συνέχισε:

«Το καθεστώς Άσαντ παραμένει στην θέση του. Ειπώθηκαν πολλά αλλά δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Γιατί τότε χύθηκε τόσο αίμα σε αυτή την περιοχή; Δεν έχει να κάνει με την τρομοκρατία, τη δημοκρατία ή την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των καταπιεσμένων. Η περιοχή υφίσταται νέο σχεδιασμό με το πρόσχημα των τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά δεν θα κάνουμε τα στραβά μάτια σε αυτό που γίνεται».

Καμιά φορά οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και οι αντιθέσεις συμφερόντων αδυνατούν προς στιγμήν να ισορροπήσουν, αποκαλύπτονται και αλήθειες…

Θυμωμένος ο Ερντογάν που οι Αμερικανοί για τους δικούς του λόγους εξοπλίζουν τους Κούρδους στην περιοχή, δίνει την ωμή απάντηση στο ερώτημα«Γιατί τότε χύθηκε τόσο αίμα σε αυτή την περιοχή;».

«Η περιοχή υφίσταται νέο σχεδιασμό με το πρόσχημα των τρομοκρατικών οργανώσεων»…