Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Πρώτη δύναμη το ΚΚΕ στα χωριά της ΛΑΡΚΟ 🎥 ~50% στη Λάρυμνα!

«Δυνατό ΚΚΕ για να μη μαραζώσει ο τόπος μας, για ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον αγώνα μας», είναι το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους μέσα από την κάλπη των ευρωεκλογών, αναδεικνύοντας το ΚΚΕ πρώτη δύναμη στα ΛΑΡΚΟχώρια με πολύ υψηλά ποσοστά που στη Λάρυμνα άγγιξαν το 50%.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έκαναν πράξη αυτό που δήλωναν: Στήριξαν και ενίσχυσαν αυτούς που τους στήριζαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Έδωσαν δύναμη στη δύναμή τους για τη συνέχιση του αγώνα τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα τη μεγάλη συμβολή του ΚΚΕ στον αγώνα που δίνουν 4,5 χρόνια τώρα.

Το ΚΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στη Λάρυμνα με το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό 48,5%, όπως επίσης στο Μαρτίνο με πάνω από 30%, στο Ακραίφνιο, αλλά στη Μαλεσίνα, εκεί όπου ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έκλεισε την προεκλογική περίοδο με μια μαζική συγκέντρωση έχοντας δίπλα του εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους.

Π. Πολίτης:
«Η δύναμη του ΚΚΕ που πήρε στις ευρωεκλογές
είναι ήδη στα χέρια των εργαζομένων»

 

«Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ που έχουν δείξει στην πράξη να φέρνουν τα πάνω κάτω στο δρόμο του αγώνα και έχουν ανατρέψει κυβερνητικές αποφάσεις, σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω και στον πολιτικό στίβο» σημείωσε σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.

Και πρόσθεσε: «Τα ΛΑΡΚΟχώρια έβγαλαν πρώτο κόμμα το ΚΚΕ με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ. Ο αγώνας συνεχίζεται. Η δύναμη του ΚΚΕ που πήρε στις ευρωεκλογές είναι ήδη στα χέρια των εργαζομένων, να αξιοποιηθεί για να έχει, ο αγώνας να μην ερημώσει ο τόπος γύρω από τη ΛΑΡΚΟ, αποτέλεσμα. Καλούς αγώνες, καλή αντάμωση».

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook και Twitter