Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Θα πάρετε τ’ αρχ…. μου»: Απειλές του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας Γ. Βούρου καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων

Για απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά και στάση κατηγορεί τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε χθες, Τετάρτη 8 Ιουνίου, με τίτλο «Θαυμάστε ήθος δημάρχου… Ανθρώπου του πολιτισμού», το Σωματείο κάνει λόγο για τηλεφωνικές απειλές του Γ. Βούρου κατά του προέδρου του Σωματείου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο δήμαρχος εξοργίστηκε από την απόφαση του Σωματείου να προχωρήσει σε στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο την Πέμπτη 16 Ιουνίου, για μια σειρά από αιτήματα που – όπως σημειώνεται – αγνοήθηκαν από τη δημοτική αρχή.

«Η απόφασή μας, αυτή, όμως, εξόργισε τη Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, ο άνθρωπος του πολιτισμού, τηλεφώνησε το μεσημέρι στον Πρόεδρο του Σωματείου […] και ξεστόμισε τις εξής απειλές: «Είστε αχάριστοι από την πρώτη στιγμή και θα πάρετε τ’ αρχίδια μου σε αυτά που ζητάτε (δυο φορές), «θα σας κυνηγήσω όλους και ειδικά εσένα μέχρι να βρεις μαύρο χιόνι»…», αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων.

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων