Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος για να κάνει ποδηλατάδα ο Ζέρβας με τους Ολλανδούς γαλαζοαίματους!

Κυκλοφοριακό χάος στο ήδη επιβαρυμένο από την κίνηση κέντρο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η… έμπνευση του δημάρχου της πόλης Κωνσταντίνου Ζέρβα να κάνει ποδηλατάδα με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας!

Αφού… έλυσε όλα τα προβλήματα της πόλης, ο δήμαρχος Ζέρβας βγήκε με το ποδήλατο στην παραλία μαζί με τους Ολλανδούς γαλαζοαίματους, σε άλλο ενα επικοινωνιακό σόου.

Μόνο που η συνάντηση του δημάρχου με τους βασιλείς προκάλεσε αφόρητο μποτιλιάρισμα επί της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης, μιας και χρειάστηκε να κλείσει για κάποιο διάστημα ο δρόμος, ενώ έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για την προστασία των υψηλών προσκεκλημένων…

Θα πει κάποιος «τι πιο σύνηθες» για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να αναλώνεται σε επικοινωνιακές φιέστες αδιαφορώντας για την καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών, σε μια πόλη που στενάζει από κυκλοφοριακό κομφούζιο, έλλειψη ελεύθερων χώρων, θέσεων πάρκινγκ, κ.α.

Δικαίως ο κ. Ζέρβας μπορεί να περηφανεύεται ότι κοντράρει «στα ίσια» τον συνάδελφό του, δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, στις επικοινωνιακές παράτες, ασκώντας το ίδιο εχθρική προς το λαό της πόλης πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα