Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θρασύτατος και αμετανόητος Άδωνις Γεωργιάδης: «Καλώς έκλεισα τα νοσοκομεία!»

Στο γνώριμο του ρόλο, θρασύτατος και προκλητικός, με μπόλικη δόση αντικομμουνισμού, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» το πρωί του Σαββάτου.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την εγκληματική -όπως αποδεικνύεται σήμερα- απόφαση να κλείσουν (επί υπουργίας του το 2013) νοσοκομεία, ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά ότι «καλώς έκλεισαν» επειδή «δεν χρειάζονταν», ενώ για το γεγονός ότι το σύστημα Υγείας στη χώρα μας στενάζει, είπε ότι το ίδιο γίνεται και στη Γερμανία (!) και παρέπεμψε τη λύση στο πρόβλημα της πανδημίας στο εμβόλιο, λίγες μέρες μετά την παραδοχή του ΠΟΥ ότι το εμβόλιο είναι όπλο, αλλά όχι η λύση για την πανδημία.

Σε παρέμβαση της στην εκπομπή, η Μαίρη Αγρογιάννη, παθολόγος μονάδας Covid στο νοσοκομείο και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, αναφέρθηκε στις τραγικές στιγμές που βιώνουν γιατροί και ασθενείς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας καθώς και στα προβλήματα που πλέον υπάρχουν και με το οξυγόνο, αφού δεν είναι επαρκής η παροχή καθώς υπάρχουν πολλοί ασθενείς που το χρειάζονται.

Τόνισε ότι χρειάζεται να ανοίξουν τα νοσοκομεία, όπως το «Λοιμωδών», που έκλεισε ως υπουργός Υγείας ο παριστάμενος στο πάνελ Άδωνις Γεωργιάδης, να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας και να γίνουν μαζικές προσλήψεις.

Όταν η Μ. Αγρογιάννη επισήμανε πως «τα νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να λειτουργούν με όλους πληρότητας», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιστράτευσε τον γνωστό, θρασύτατο αντικομμουνισμό του, επιχειρώντας να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα: «Κομμουνισμό στην Ελλάδα δεν έχουμε, ούτε θα έχουμε», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Με αυτό το πλευρό να κοιμάται…

che guevara 008