Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και ο τρίτος ευρωβουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή παραιτήθηκε

Αποχώρησε από την ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και ο τρίτος ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης. Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των ευρωβουλευτών Ελευθέριου Συναδινού και Γιώργου Επιτήδειου.

Ο Λ. Φουντούλης αναφέρει ότι «αποφάσισαν να με αποκλείσουν από τις ερχόμενες ευρωεκλογές» διότι «το ευρωψηφοδέλτιο του 2019 θα είναι από χρυσαυγίτες για χρυσαυγίτες» και προσθέτει πως «δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή».

Οι κινήσεις της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης γίνονται για να καταστεί εφικτή η εκλογή στο Ευρωκοινοβούλιο του υπόδικου χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού.

Μάλιστα, όπως είχε καταγγείλει ο Ελευθέριος Συναδινός, αν εκλεγεί ευρωβουλευτής ο Γιάννης Λαγός, μπορεί να καταφέρει να αποδράσει από την Ελλάδα, υπερβαίνοντας την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί.

Κοινός παρονομαστής όλων των διεργασιών που εξελίσσονται γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, είναι η προσπάθειας να προστατευθούν με κάθε τρόπο  στελέχη της που ενδεχομένως βρεθούν ένα βήμα πριν τη φυλακή όσο προχωρά η πολύκροτη δίκη της ΧΑ.