Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: Θέλεις να “κοντύνει” κι άλλο το 41% της κυβέρνησης της ΝΔ; ΤΩΡΑ_ΚΚΕ 🎥

Η ΚΝΕ ολοκληρώνει τη σειρά video μπροστά στις επερχόμενες ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, που βασίζεται πάνω σε ερωτήματα και ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά και μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου, με τελικό θέμα το μήνυμα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Γιατί δεν θα αφήσουμε τις ζωές μας να γίνουν έρμαιο στο κυνήγι της κερδοφορίας των λίγων. Η καταδίκη της ΝΔ δεν μπορεί να γίνει ούτε με τα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική και τα νομοσχέδια τη ΝΔ ούτε με τα κόμματα που στήνουν σόου στη Βουλή για να κρύψουν τη συμφωνία τους με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άλλωστε, η ΝΔ δεν κυβερνάει μόνο με το 41%, αλλά και με τη συναινετική δήθεν «αντιπολίτευση», που της δίνουν όλα τα κόμματα.

Το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι η μαχητική, αξιόπιστη αντιπολίτευση στη βαρβαρότητα. Θα ζήσουμε, θα παλέψουμε, θα διεκδικήσουμε. Στον αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη της ευημερίας, της ειρήνης, του σοσιαλισμού.

Στις ευρωεκλογές 9 Ιουνίου ψηφίζουμε ΚΚΕ! Πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα!

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook και Twitter