Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Συνελήφθη 55χρονος που βίασε τη 12χρονη

Ακόμη μία σύλληψη έγινε σήμερα Παρασκευή για την υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έναν 55χρονο που φέρεται να συναντήθηκε με την ανήλικη και να την βίασε.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούσαν προς εκτέλεση άλλα δύο εντάλματα μετά τις δύο χθεσινές συλλήψεις. Ειδικότερα οι αστυνομικοί έψαχναν έναν ηλεκτρολόγο και έναν ιδιωτικό υπάλληλο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άντρας που συνελήφθη είναι ο ηλεκτρολόγος. Ο Ιδιωτικός υπάλληλος φέρεται να λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης

Με την κατηγορία της “γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα”, οδη στον εισαγγελέα οι δύο άνδρες, 35 και 39 ετών, που συνελήφθησαν χθες, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, βάσει των νέων ενταλμάτων που εκδόθηκαν από την ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα συνελήφθη και ένας άνδρας 55 ετών.

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον τρεις φορές και ο 39χρονος μια φορά και προέβησαν στην αξιόποινη πράξη έναντι αμοιβής.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 35χρονου, 3 laptop, tablet και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ στην οικία του 39χρονου πιστόλι και 42 φυσίγγια, tablet κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα