Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μεγάλες προσφορές στα βιβλιοπωλεία της Σύγχρονης Εποχής στο χώρο του Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ

Μεγάλες προσφορές –έκπτωση μέχρι και 70% σε βιβλία – για την πολιτική & την ιδεολογία · για την ιστορία · για την ελληνική, την ξένη λογοτεχνία και την παιδική λογοτεχνία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

(καθημερινό φύλλο & σαββατοκύριακου): ετήσια ► 225 | 6μηνη ► 125 | 3μηνη ► 65 μηνιαία ► 24

(καθημερινό φύλλο Τρίτη ως Παρασκευή): ετήσια ► 150 | 6ξάμηνη ► 80 3|μηνη ► 45 μηνιαία

Οι συνδρομές στον Οδηγητή και στο Ριζοσπάστη αφορούν την περιοχή της Αττικής (πλην των νησιών του Αργοσαρωνικού) και πόλεις: Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Ηράκλειο Κρήτης.

Ετήσια ► 20

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΒΙΒΛΙΑ

ετήσια ► 190 | εξάμηνη ► 100

(Παραλαβή από τα βιβλιοπωλεία μας ή στο χώρο σου με κόστος αποστολής 30€ για την ετήσια και17€ για την εξάμηνη)

ΚΟΜΕΠ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

ετήσια ► 25 (Προσφορά για όλο το Σεπτέμβρη)

Δώρα

Με κάθε νέα εγγραφή η ανανέωση συνδρομής στο Ριζοσπάστη

Για ετήσια συνδρομή: ετήσια συνδρομή στον ΟΔΗΓΗΤΗ

Για 6μηνη: Το βιβλίο «Λευκές Νύχτες» του Φ. Ντοστογιέφσκι

Για 3μηνη: Το βιβλίο «Γυάρος θανατονήσι και κάστρο αγώνα» της Υπηρεσίας Αρχείου της ΚΕ του ΚΚΕ

Αφορά νέες συνδρομές και ανανεώσεις στα Φεστιβάλ της ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, στα βιβλιοπωλεία και στο site της ΣΕ στις ΚΟ, από 12 ως 30-Σεπ-2022

Σύγχρονη Εποχή Εκδοτική ΑΕΒΕ

Οι εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή ιδρύθηκαν το 1972, την περίοδο της δικτατορίας της 21ης Απρίλη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Το πρώτο βιβλίο που εξέδωσε ήταν Ο Λενινισμός και η σύγχρονη εποχή.

Οι εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να εκδοθούν και να διαδοθούν πλατιά τα έργα των Μαρξ – Ένγκελς – Λένιν, ώστε να γίνει κτήμα της εργατικής τάξης, των πλατιών λαϊκών στρωμάτων η κοσμοθεωρία του επιστημονικού σοσιαλισμού. Παράλληλα να εκδοθούν έργα κορυφαίων διανοητών της παγκόσμιας σκέψης, να προβληθεί η ιστορία του εργατικού λαϊκού κινήματος, η ιστορία της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και της τρίχρονης εποποιίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια η Σύγχρονη Εποχή εξέδωσε τα Άπαντα του Λένιν και σε χωριστές εκδόσεις αυτοτελή έργα και συλλογές κειμένων του, Το Κεφάλαιο του Μαρξ και αρκετές εκδόσεις με έργα των Μαρξ – Ένγκελς, φιλοσοφία, οικονομία, κοινωνιολογία, ψυχολογία, βιβλία για την παιδεία, την τέχνη και τον πολιτισμό, λευκώματα, ιστορία, αναμνήσεις, χρονικά, ελληνική πεζογραφία και ποίηση, ξένη λογοτεχνία και ποίηση, παιδική λογοτεχνία.Εποχή εκδόεσεις logo

Οι απαιτήσεις των καιρών καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη των εκδόσεων Σύγχρονη Εποχή και θέτουν επιτακτικά την αναγκαιότητα της αναβαθμισμένης παρέμβασής της με βιβλία που θα καλύπτουν τα σύγχρονα προβλήματα του κοινωνικοοικονομικού γίγνεσθαι και της ιδεολογικής διαπάλης.

Κατάλογος Βιβλίων ”Σύγχρονη Εποχή”_2022

Προσφορές

Κατηγορίες βιβλίων

Πρόσκληση υποβολής πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου για τα 50 χρόνια των εκδόσεων της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Οι εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή, συμπληρώνοντας φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή τους, απευθύνονται σε λογοτέχνες, ποιητές, θεατρικούς συγγραφείς, σε όλους όσοι ασχολούνται με την πεζογραφία, την ποίηση, το θέατρο, την παιδική λογοτεχνία για να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στη δημιουργία πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου.

Βιβλιοπωλεία