Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με φωτογραφία από σχολείο του εξωτερικού προσπαθεί να εξωραΐσει την απαράδεκτη πολιτική της η Κεραμέως

Όταν η πραγματικότητα δε σε βολεύει τότε άλλαξέ την. Αυτό είναι το δόγμα της υπουργού Παιδείας το οποίο αν και δεξιά το χρησιμοποιεί αδέξια. Δεν είναι μόνο το γελοίο επιχείρημα του «μέσου όρου» των μαθητών ανά τάξη, την ώρα που στριμώχνει μικρούς μαθητές σε κοντέινερ, ακόμα και σε υπόγεια (!).

Πέρασε σε άλλο επίπεδο, σε ανάρτησή στα κοινωνικά δίκτυα, προσπαθώντας να εξωραϊσει την κυβερνητική πολιτική ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, χρησιμοποιεί μία ειδυλλιακή εικόνα από σχολείο του εξωτερικού με μονοθέσια θρανία σε αραιή διάταξη!!!

kerameos3

Βλέπετε, και η ίδια ξέρει ότι είναι τέτοια η κατάσταση στα ελληνικά σχολεία που δεν μπορεί να βρει ούτε ένα καρέ για την επιχείρηση καλλιέργειας κλίματος εφησυχασμού και εντυπώσεων σχετικά με την «ετοιμότητα» για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εν μέσω της πανδημίας.

Τέλος, ισχυρίζεται ψευδώς ότι έγιναν ήδη οι προσλήψεις αναπληρωτών, προσπερνώντας ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες των σχολείων. Ταυτόχρονα φέτος αναπληρωτές με πολυετή προϋπηρεσία θα μείνουν εκτός αφού κατέβηκαν εκατοντάδες θέσεις στον πίνακα μετά τις αλλαγές του υπουργείου στη μοριοδότηση.

Όπως σχολιάζει χρήστης του twitter «Η “αριστεία” και ελληνική κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο»…

foto kerameos