Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέος πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα ο Aramis Fuente Hernández

Τα διαπιστευτήριά του στην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέθεσε την Τρίτη 10 Μάη ο νέος πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα Αραμις Φουέντε Ερνάντες (Aramis Fuente Hernández).

Παρόντες στην τελετή ήταν και ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο γεν. γραμματέας της Προεδρίας Βασίλης Παπαδόπουλος, καθώς και άλλα στελέχη της Προεδρίας και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Σε μια εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, η πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρέσβης της Κούβας Fuente Hernández αντάλλαξαν εντυπώσεις για την κατάσταση των διμερών σχέσεων και την προθυμία να συνεχίσουν να εργάζονται για την επέκταση και ενίσχυση των ήδη ιστορικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Ο πρέσβης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Κουβανού προέδρου Μιγκέλ Ντιάς Κανέλ και τις ευχές του για ευημερία στον ελληνικό λαό.

Σημειώνεται ότι ο κ. Fuente Hernández διαδέχεται στην θέση του επικεφαλής της Κουβανικής διπλωματικής αποστολής στην Αθήνα την απερχόμενη πρέσβειρα Zelmys Maria Dominguez Cortina.

misiones.cubaminrex.cu

che guevara 008