Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Σοφιανός: Να επανακτήσει ο δήμος «τις υπηρεσίες που έχει δώσει σε ιδιώτες»

Να επανακτήσει ο δήμος «τις υπηρεσίες που έχει δώσει σε ιδιώτες», ζήτησε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά την επίσκεψη του χθες στις εγκαταστάσεις της διεύθυνσης καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων και εργαζομένους. « Είναι επιλογή τους οι ιδιωτικοποιήσεις. Οι εργολαβίες στον ΟΠΑΝΔΑ, τους δρόμους, την καθαριότητα, τα σχολεία είναι επιλογή τους. Όπου πάει ο ιδιώτης, πάει για το κέρδος» , υπογράμμισε.

Ο κ. Σοφιανός, επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι προτεραιότητα της παράταξης του είναι « να μπει φραγμός στην πολιτική της ιδιωτικοποίησης και της φορο-ληστείας που εφάρμοσε η απερχόμενη δημοτική αρχή και για την οποία υπάρχει σύμπλευση από τους υποψηφίους των μνημονιακών κομμάτων». Ολοκληρώνοντας την ομιλία του στους εργαζόμενους, ο Νίκος Σοφιανός, δήλωσε: « Εμείς δεν είμαστε τουρίστες. Εμείς και το Σεπτέμβρη θα είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους του δήμου, τον αγώνα των εργαζόμενων που είναι στα δικαστήρια παλεύοντας για μόνιμη δουλειά, αλλά και την προσπάθεια των εργαζομένων να κρατήσουν την πόλη όρθια ».

Ο κ. Σοφιανός επισκέφθηκε επίσης τις Τεχνικές Yπηρεσίες του Δημοτικού Βρεφοκομείου, τη Φιλαρμονική του δήμου και την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Στη συνέχεια, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ, επισκέφτηκε τη Λέσχη Φιλίας στο Μεταξουργείο και ακολούθως πραγματοποίησε περιοδεία στα καταστήματα του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου, μοιράζοντας το προεκλογικό υλικό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο και την περιφέρεια Αττικής και του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συζητώντας με καταστηματάρχες και κατοίκους των δύο περιοχών επανέλαβε την ανάγκη “να μπει ένα φρένο από τον κόσμο στην κυρίαρχη πολιτική που ευθύνεται για όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη ζωή τους,αξιοποιώντας και τη δύναμη της ψήφου στις προσεχείς εκλογές, σε όλες τις κάλπες, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης».