Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Κομμούνια θα γίνεται σαπούνια»: Θρασύδειλη επίθεση χρυσαυγιτών νεοναζί στα γραφεία του ΚΚΕ στις Συκιές

Τη θρα­σύ­δει­λη επί­θε­ση από ναζι­στές στα γρα­φεία της καταγ­γέλ­λει η ΚΟΒ Συκε­ών του ΚΚΕ, καλώ­ντας το λαό και τη νεο­λαία της περιο­χής, που έχει ποτι­στεί με το αίμα αγω­νι­στών, να μην αφή­σουν τόπο στους φασί­στες να σταθούν!

Συγκε­κρι­μέ­να, αναφέρει:

«Καταγ­γέλ­λου­με τη νέα θρα­σύ­δει­λη επί­θε­ση στα γρα­φεία της ΚΟΒ Συκε­ών από γνω­στά φασι­στοει­δή της Χρυ­σής Αυγής και του Ιερού Λόχου της περιο­χής. Δεν μας προ­ξε­νεί εντύ­πω­ση η ώρα που επέ­λε­ξαν να χτυ­πή­σουν. Οι ναζι­στές-εγκλη­μα­τί­ες, σαν γνω­στές “κότες” που είναι, έδρα­σαν μέσα στη νύχτα, κατέ­στρε­ψαν την πινα­κί­δα και λέρω­σαν την πρό­σο­ψη των γρα­φεί­ων μας. Οι κατά τα άλλα Έλλη­νες “πατριώ­τες”, που φοβού­νται να πουν ότι είναι ναζι­στές μήπως και μπερ­δέ­ψουν κανέ­ναν άνθρω­πο, βρώ­μι­σαν με φασι­στι­κά συν­θή­μα­τα και χρυ­σαυ­γί­τι­κα σύμ­βο­λα τα γρα­φεία, γρά­φο­ντας “Κομ­μού­νια θα γίνε­ται σαπούνια”.

Οι νοσταλ­γοί του Χίτλερ, οι δολο­φό­νοι του Φύσ­σα, τα τσι­ρά­κια του συστή­μα­τος απέ­δει­ξαν για ακό­μα μια φορά ποιους βάζουν στο στόχαστρο.

Τους ενο­χλού­με για­τί παλεύ­ου­με να γκρε­μί­σου­με το σύστη­μα που υπη­ρε­τούν, τον καπι­τα­λι­σμό και να οικο­δο­μή­σου­με μια κοι­νω­νία χωρίς εκμε­τάλ­λευ­ση, που κου­μά­ντο θα κάνει η εργα­τι­κή τάξη και ο λαός και όχι τα αφε­ντι­κά τους, οι εφο­πλι­στές, οι βιο­μή­χα­νοι, οι τραπεζίτες.

Τους πονά­ει η δρά­ση μας στην περιο­χή. Ότι ο λαός και η νεο­λαία παλεύ­ει για κάθε μικρό και μεγά­λο πρό­βλη­μα και οι μπρο­στά­ρη­δες αυτών των αγώ­νων βρί­σκο­νται στα ψηφο­δέλ­τια του ΚΚΕ και της “Λαϊ­κής Συσπείρωσης”.

Τους φοβί­ζει η πλα­τιά συσπεί­ρω­ση του λαού με το ΚΚΕ μπρο­στά στις εκλο­γές του Μαΐ­ου για­τί βλέ­πουν την τρί­τη θέση τους να “τρί­ζει”. Τρό­μα­ξαν μπρο­στά στην χθε­σι­νή μεγα­λειώ­δη συγκέ­ντρω­ση του Κόμ­μα­τος στο Άγαλ­μα Βενιζέλου.

Είδαν εφιάλ­τες από τα συν­θή­μα­τα με τα οποία γέμι­σε η ΚΝΕ όλα τα σχο­λεία των Συκε­ών, ανή­με­ρα της 9ης Μάη, Μέρας της Μεγά­λης Αντι­φα­σι­στι­κής Νίκης των Λαών.

Γελιού­νται αν νομί­ζουν ότι μπο­ρούν τα βάλουν με τους κομμουνιστές!

Καλού­με το λαό και τη νεο­λαία στις Συκιές, που ποτί­στη­καν με το αίμα τόσων αγω­νι­στών, να μην αφή­σει στους φασί­στες τόπο να σταθούν!

Να συσπει­ρω­θεί και να παλέ­ψει ενά­ντια στις σάπιες ιδέ­ες τους.

Να στεί­λει μήνυ­μα στις επερ­χό­με­νες εκλο­γές και να γκρε­μί­σει τους φασί­στες εγκλη­μα­τί­ες από την τρί­τη θέση!

Τέλος, ας θυμού­νται οι νοσταλ­γοί του Χίτλερ και των μεθό­δων του στα κολα­στή­ρια του Άου­σβιτς, του Ντα­χά­ου κλπ. την τύχη που είχαν οι πολι­τι­κοί τους πρό­γο­νοι, οι ναζί και οι συνερ­γά­τες τους, οι ταγ­μα­τα­σφα­λί­τες. Η κόκ­κι­νη σημαία στο Ράιχ­σταγκ θα τους θυμί­ζει πάντα την κατά­λη­ξη που είχαν.

Η πορεία τους είναι προ­δια­γε­γραμ­μέ­νη. Την ίδια τύχη θα έχουν και πάλι, θα τους στεί­λου­με εκεί που ανή­κουν, στο σκου­πι­δο­τε­νε­κέ της ιστορίας!

Καλού­με το λαό της περιο­χής να ενι­σχύ­σει μπρο­στά στις εκλο­γές της 26ης Μαΐ­ου το ΚΚΕ σε όλες τις κάλ­πες, να ψηφί­σει το ΚΚΕ στις ευρω­ε­κλο­γές και τα ψηφο­δέλ­τια της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” στο δήμο και την Περιφέρεια.

Ισχυ­ρό ΚΚΕ παντού, για μια μεγά­λη νίκη του λαού!!!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο