Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο»: Α. Μουτσάτσου, Alex Sid, Δ. Γκοτσόπουλος και καλεσμένοι-έκπληξη

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο». Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που ξεκίνησε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 13 Δεκέμβρη και στην οποία συμμετέχουν η τραγουδίστρια Αναστασία Μουτσάτσου, ο συνθέτης-ερμηνευτής Alex Sid (Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος) και ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η μουσική παράσταση βασίζεται στα τραγούδια που έχει συνθέσει για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» ο Alex Sid και ερμηνεύουν η Α. Μουτσάτσου και ο πρωταγωνιστής της σειράς Δ. Γκοτσόπουλος.

Ανάμεσα στα τραγούδια αυτά είναι τα «Κάθε Δειλινό», «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», σε μουσική Alex Sid και στίχους Ουρανίας Πατέλλη, τα οποία έχουν τραγουδήσει η Αναστασία Μουτσάτσου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος και άλλοι.

Η πρεμιέρα- sold out – της μουσικής παράστασης έγινε στις 13 Δεκέμβρη με καλεσμένη την ηθοποιό-πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» Μαρία Κίτσου, ενώ την παράσταση θα πλαισιώσουν τις επόμενες μέρες και άλλοι καλεσμένοι-έκπληξη, όπως οι ηθοποιοί Δανάη Μιχαλάκη και Γιάννης Βασιλώττος.

Ωρα έναρξης: 21:30
Eισιτήριο bar: 15 ευρώ
Εισιτήριο για τραπέζι: 20 ευρώ

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876 και στο 210 9315600.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη.

che guevara 008