Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οργανώσεις ΚΚΕ-ΚΝΕ: Αποχαιρετούν με οδύνη την 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου, θύμα του δυστυχήματος των Τεμπών

Με βαθιά θλίψη η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και η Τομεακή Επιτροπή Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια και την οδύνη της στο σύντροφο Γιώργο Τσακλίδη και την συντρόφισσα Ελένη Βασάρα για τον άδικο χαμό της μοναχοκόρης τους Αγάπης, φοιτήτριας του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ, ενός ακόμη θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών που θυσιάστηκε στο βωμό του κέρδους.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα 4.15 μ.μ. στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και οδύνη τη φίλη και συναγωνίστρια Αγάπη Τσακλίδου, την 22χρονη φοιτήτρια Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ, εκλεγμένη με την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας στο ΔΣ του φοιτητικού της συλλόγου, που χάθηκε άδικα στο σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη.

Εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στο σύντροφό μας Νίκο Τσακλίδη για την απώλεια της ξαδέρφης του και στους συντρόφους Γιώργο Τσακλίδη και Ελένη Βασάρα γονείς της Αγάπης.

Βαθύτατα συλλυπητήρια εκφράζουν επίσης η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και το Συμβούλιο Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα