Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο διαδικτυακός υπόνομος του ΣΥΡΙΖΑ σε απόγνωση

Είναι τέτοια η πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τα ασυμμάζευτα απ’ τα ερωτήματα γύρω απ’ το «πόθεν έσχες» του πάμπλουτου αρχηγού του εξ Αμερικής, που καταφεύγει στην γνωστή τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα», θεωρώντας ότι θα λερώσει τα στελέχη και τους βουλευτές του ΚΚΕ και να εμφανίσει την εικόνα του «όλοι ίδιοι είναι».

Στην προσπάθειά αυτή γνωστά φασιστοτρόλ του ΣΥΡΙΖΑ και επώνυμα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν την καρτέλα του «πόθεν έσχες» βουλευτών του ΚΚΕ παρουσιάζοντάς τους περίπου ως «πλούσιους».

Μέσα σ’ αυτό το λασποπόλεμο εμφανίζουν ως προσωπική περιουσία των βουλευτών του ΚΚΕ εισοδήματα και καταθέσεις που προέρχονται από τη βουλευτική αποζημίωση (που ως γνωστόν προσφέρονται στο Κόμμα!), όπως επίσης και αριθμό ακινήτων, στην πλειοψηφία τους αγροτεμάχια, χωρίς καμία αναφορά στο τι αφορούν αυτά τα ακίνητα και ποια είναι η πραγματική τους αξία.

Πάντως η απόγνωση πρέπει να έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα για τον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει επώνυμα και ανώνυμα τρολ να συγκρίνουν… μπαΐρια με βίλες στις Σπέτσες και στις ΗΠΑ…

Πηγή: 902.gr

 

Οι Χαλασοχώρηδες, Μια πολιτική σάτιρα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Μοιραστείτε το: