Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ – Ατέλειωτο – φαντασμαγορικό – πάρτι στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε αποθεωτική και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, με χιλιάδες βεγγαλικά και ασταμάτητα φωτορυθμικά έγινε η απονομή του επάθλου του φετινού πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ, σε μια παλλόμενη από ξέφρενο ενθουσιασμό Τούμπα.

Μέσα σε μια φαντασμαγορική τελετή, σχεδόν χολλυγουντιανή, με laser και ηχητικά, με σκηνοθετική επιμέλεια, φωτορυθμικά και τεράστιες γιγαντοοθονες γιορτάστηκε στην Τούμπα η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Χιλιάδες φιλάθλων παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνη την τελετή της απονομής στην ειδική εξέδρα που στήθηκε στην Πλατεία Λευκού Πύργου, ενώ αργότερα οι πρωταθλητές ανέβηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο διώροφο ανοιxτό λεωφορείο, με προορισμό το κέντρο της πόλης, και το Λευκό Πύργο, εκεί που η νύχτα έγινε μέρα με τα χιλιάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται κάθε στιγμή στον ουρανό και με τους ηχητικούς μηχανισμούς να κρατούν στο “πόδι” όλη την πόλη.

O τρίτος τίτλος του ΠΑΟΚ και πρώτος μετά από 34 χρόνια αναδείχθηκε με ξεχωριστό τρόπο, από ειδησεογραφικά πρακτορεία, εφημερίδες και κορυφαίες ιστοσελίδες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

H μεγαλύτερη καθημερινή εφημερίδα των ΗΠΑ, Washington Post σε σχετική ανταπόκρισή της, αναφέρει: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο μετά από 34 χρόνια», ενώ παρέθεσε δηλώσεις του Γιώργου Κούδα αλλά και φιλάθλων από την χθεσινή γιορτή  στη Θεσσαλονίκη.

Το Reuters, σε τηλεγράφημά του σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Λεβαδειακό και κατέκτησε τον τίτλο στην Ελλάδα μετά 34 χρόνια».

PAOK45 paok443 paok444 paok446 paok447 paok448 paok449 paok450 paok451 paok452 paok454()