Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στις φυλακές οδηγούνται οι ναζί (ΦΩΤΟ)

Στις φυλακές, εκεί που ανήκουν, οδηγούνται οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η ηγετική ομάδα και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες μεταφέρονται προς τις φυλακές που θα εκτίσουν την ποινή τους.

Ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος και σχεδόν το σύνολο των υπόλοιπων ηγετικών στελεχών της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης θα κρατηθούν στις φυλακές Δομοκού. Από το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής, μόνο ο Αρτ. Ματθαιόπουλος δεν θα οδηγηθεί στο Δομοκό, αλλά στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Στο Μαλανδρίνο θα πάνε επίσης ο Γ. Ρουπακιάς και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου του το βράδυ της δολοφονίας, Γ. Καζαντζόγλου.

Από τους 39 καταδικασθέντες, οι 27 θα κρατηθούν στις φυλακές Δομοκού, οι 4 στις φυλακές Μαλανδρίνου, οι 5 στις φυλακές Τρικάλων και η αστυνομικός Β. Πόπορη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Ο Χρ. Παππάς διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο Γ. Λαγός προς το παρόν καλύπτεται από την ασυλία του ευρωβουλευτή.

Κατά την διάρκεια της κράτησης τους δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλους κρατούμενους , ούτε θα έχουν επαφή οι χρυσαυγίτες που τα έχουν «τσουγκρίσει» μεταξύ τους.

Πηγή: 902.gr

xrusaugites metafora sti fulaki1 xrusaugites metafora sti fulaki2 xrusaugites metafora sti fulaki3 xrusaugites metafora sti fulaki4 xrusaugites metafora sti fulaki5 xrusaugites metafora sti fulaki6 xrusaugites metafora sti fulaki7 xrusaugites metafora sti fulaki8