Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τεμενάδες απαιτεί η κυβέρνηση από τους ελεύθερους επαγγελματίες για να τους δώσει τα ψίχουλα των 300 ευρώ

Κουτοπονηριές της κυβέρνησης με το δημόσιο χρήμα. Από τη μια το χρησιμοποιεί για τη χειραγώγηση (και εξαγορά χαρακτηρίζεται χωρίς υπερβολή) των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, από την άλλη ζητά τεμενάδες από τους ελεύθερους επαγγελματίες για να πάρουν τα ψίχουλα των 300 ευρώ (το πολύ 534 ευρώ για κάποιους λίγους… τυχερούς) της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Ανάμεσα στους όρους που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να χορηγηθούν τα ψίχουλα, είναι η ανάρτηση αφίσας στην επιχείρηση για ενημέρωση του κοινού ότι εισέπραξαν την αποζημίωση για τις ημέρες που έμειναν κλειστοί βάσει της σχετικής κυβερνητικής απόφασης!!! Και δε μένει σε αυτό, ζητά να αναφέρουν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης την οικονομική ενίσχυση!!! Βέβαια, θα πρέπει να εκτιμηθεί, ότι δε ζητείται από τους ελεύθερους επαγγελματίες να κάνουν ευχαριστήρια ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media…

Ζεστό χρήμα στα ΜΜΕ, αφειδώς κάθε είδους στήριξη στο μεγάλο κεφάλαιο, ψίχουλα με την προϋπόθεση τεμενάδων στους αυτοπαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και ΕΒΕ που πλήρωσαν κι αυτή την κρίση.