Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τιμωρία για τον άθλιο ΜΑΤατζή με την ανθοδέσμη

Την πειθαρχική τιμωρία του ΜΑΤαζή που με μια ασεβή κίνηση κατέστρεψε μια ανθοδέσμη που λίγο νωρίτερα είχε αφήσει μια γυναίκα στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ..

Το συμβάν σημειώθηκε κοντά στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Κωλέττη όταν άνδρας των ΜΑΤ πήρε με απύθμενο θράσος το μπουκέτο με τα λουλούδια και το διέλυσε «παίζοντας» στο χέρι ενός συναδέλφου του προκαλώντας αποτροπιασμό αε όσους παρακολούθησαν το βίντεο.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να διαταχθεί και ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ευτυχώς αυτή η σκηνή καταγράφηκε και η πολιτική ηγεσία με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν άλλη επιλογή. Για όλες εκείνες τις αθλιότητες και την απαράδεκτη και αχρειάστη αγριότητα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, φέρουν ακέραιη την ευθύνη.Με δική της εντολή οι δυνάμεις καταστολής ξεσαλώσαν, μη επιτρέποντας ούτε σε μεμονωμένους πολίτες να φτάσουν στο μνημείο του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου για να καταθέσουν ένα λουλούδι.

Μπελογιάννης / Πλουμπίδης – Χικμέτ – Μαξ Χάβελααρ (ΕΚΠΤΩΣΗ 21% και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά)