Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το κράτος-τρομοκράτης και οι πολιτικοί και μιντιακοί σύμμαχοί του

Το ελληνικό ΥΠΕΞ, ένα 24ωρο μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμ. Χανίγια, δεν έχει βγάλει καν ένα τυπικό δελτίο Τύπου για να καταδικάσει τη δολοφονία.

Γιατί; Γιατί δεν την καταδικάζει!

Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αναφερόμενος σε «ενέργειες» (!!!) που κλιμακώνουν την ένταση.

Ποιος να τις έκανε άραγε τις «ενέργειες»; Η Ακτή Ελεφαντοστού; Η Παπούα Νέα Γουινέα;

Ποιο είναι αυτό το κράτος στη Μέση Ανατολή που σε λίγες εβδομάδες έχει βομβαρδίσει 5 χώρες (τον Λίβανο, την Παλαιστίνη, το Ιράν, τη Συρία και την Υεμένη);

Δεν έχει όνομα;

Προφανώς και έχει και λέγεται Ισραήλ. Απλά τυγχάνει να είναι και πολύτιμος σύμμαχος της ελληνικής άρχουσας τάξης γι’αυτό και η συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος-δολοφόνο κρατάει με κάθε κυβέρνηση. Όπως διαβάζουμε και στο ρεπορτάζ της «Καθημερινής», «για την Αθήνα, πάντως, παραμένει προτεραιότητα να μη διαταραχθεί η στρατηγική σχέση με το Ισραήλ»…

Δεν συζητάμε για το τι ανακοινώσεις και… δράματα θα είχαμε αν π.χ. δολοφονούνταν ο 2ος τη τάξει αξιωματούχος της Ουκρανίας. Εκεί είναι άλλα τα μέτρα και τα σταθμά.

Αντίστοιχα με τα κόμματα της αστικής τάξης τοποθετούνται βεβαίως και τα ΜΜΕ της αστικής τάξης. Οι αποκαλύψεις και οι κίνδυνοι είναι εκεί μπροστά τους, αλλά πιστεύουν ότι αν δεν τις πούνε, δεν θα τις μάθει κανείς. Έτσι λέει το αφεντικό. Καλούν σε συγχορδία «να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση», προετοιμάζοντας το έδαφος ώστε να βγει και «θύμα» ο Νετανιάχου!

Κίνδυνος είναι η παραμονή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα για να βρεθεί στο στόχαστρο.

Κίνδυνος είναι η παραμονή τμήματος ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες αυτή η παραμονή πήρε και την ευλογία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ με τις ψήφους τους στην Ελληνική Βουλή.

Κίνδυνος είναι οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Κίνδυνος είναι η εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ που στηρίζουν το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης.

Αυτοί μαζί κρατάνε το φιτίλι που ετοιμάζεται να κάψει τη Μέση Ανατολή και την Μεσόγειο.

ΥΓ: Τον καθόλου μακρινό Ιανουάριο του 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στις ΗΠΑ όπου συνάντησε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ – και «διαβολικά καλό» σύμφωνα με τον Αλ. Τσίπρα – Ντόναλντ Τραμπ. Έτυχε η συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ να γίνει στο φόντο της δολοφονίας του Ιρανού υποστράτηγου Κ. Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ. Έτυχε επίσης ο Μητσοτάκης να ακούει άλαλος τον Τραμπ να επιχαίρει για τη δολοφονία κρατικού αξιωματούχου του Ιράν, δηλώνοντας -έχοντας πλάι του τον Έλληνα πρωθυπουργό- πως «δεν νομίζω κάποιος από τους συμμάχους μας να παραπονιέται γι’ αυτό»…

ΥΓ2: Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, θυμίζουμε μια αποστροφή του Στ. Κασσελάκη στο Φόρουμ των Δελφών, πριν 3 μήνες. Είπε λοιπόν εκεί ο CEO του ΣΥΡΙΖΑ: «Το ΝΑΤΟ είναι κρίσιμο για τον αγώνα των δυτικών δημοκρατιών απέναντι στα τρία καθεστώτα της Ανατολής που ξέρουμε όλοι ποια είναι»!

Τύφλα να έχει η ΝΔ!

Τα «τρία καθεστώτα της Ανατολής» είναι η Ρωσία, η Κίνα και το… Ιράν.

Πηγή: 902.gr