Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τσιράκια των αφεντικών

Το γεγονός ότι η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος και τσιράκια των αφεντικών ομολογούν οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες, όπως αποκαλύπτεται από βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα 902.

Πρόκειται για δηλώσεις που έγιναν σε κανάλια τον Σεπτέμβρη 2013, αλλά ουδέποτε προβλήθηκαν. Στο βίντεο, μιλούν ο Χρήστος Κυριτσόπουλος, υποψήφιος με τη ΧΑ στον Πειραιά και «πρόεδρος» του «σωματείου» που έχουν στήσει τα φασιστοειδή στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, και ο Γιάννης Λαγός, υπόδικος βουλευτής της ΧΑ.

Τι λένε; Ότι δημιούργησαν το «σωματείο» αφού «έχουμε δημοκρατία»! Ομολογούν απερίφραστα ότι στόχος είναι «να χαμηλώσουμε τα μεροκάματα», «να εγγυηθούμε στους Έλληνες εφοπλιστές ότι αν φέρουν τα βαπόρια τους εδώ θα σταματήσουμε τις απεργίες»… Εξού και οι επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Μια ομολογία από τους ίδιους τους φασίστες που επιβεβαιώνει το αυτονόητο. Ότι ο φασισμός, ως βραχίονας της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, υπηρετεί, με τον ένα ή τον άλ λο τρόπο, το σύστημα και τα αφεντικά.

Γκάνταλφ / Χαραυγή

 

Η Χρυσή Αυγή στην υπηρεσία των εφοπλιστών (Βίντεο ντοκουμέντο)