Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χυδαία επίθεση Τζήμερου στον Δ. Κουτσούμπα – Ο φασιστικός βόθρος δεν έχει πάτο

Κάθε φορά λέμε ότι «έπιασε πάτο» το βρωμερό και σιχαμένο υποκείμενο ονόματι Τζήμερος. Και κάθε φορά αποδεικνύει ότι ο φασιστικός και ρατσιστικός βόθρος μέσα στον οποίο ζει και αναπνέει δεν έχει πάτο.

Αυτή τη φορά επιτέθηκε στον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος. Όταν σου είναι αδύνατον να αντιπαρατεθείς πολιτικά και με επιχειρήματα, επιλέγεις άλλους τρόπους για να επιτεθείς, ακόμη κι αν είναι ρατσιστικοί και γελοίοι και αφορούν τα κιλά του «αντιπάλου» σου! Ο «πολλά κιλά» φασίστας μιμήθηκε με το δικό του βρωμερό τρόπο τις (πιο εκλεπτυσμένες)  επιθέσεις που δέχτηκε μια άλλη εποχή η Αλέκα Παπαρήγα, τότε γραμματέας του ΚΚΕ.

Όπως δεν πτόησαν την Αλέκα Παπαρήγα, δεν πρόκειται να πτοήσουν και τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Τα στελέχη του ΚΚΕ α χαρακτηρίζει το πολιτικό ήθος και η συνέπεια στην υπεράσπιση των δικαίων του λαού και χαίρουν της εκτίμησής του. Αυτό είναι που κάνει τον Τζήμερο και όλα τα φασιστοειδή να λυσσούν και να μην μπορούν να κρατηθούν.

Δυστυχώς όμως κάποιοι δίνουν βήμα σε αυτόν τον «εξομολογημένο φασίστα», Βλέπετε οι Τζήμεροι είναι που κάνουν τη βρώμικη δουλειά του συστήματος….