Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

🚩ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Ο Νικόδημος Κατσαρέλης, Δημοτικός Σύμβουλος (από το 1998), Μικρασιάτικης καταγωγής γιατρός στο επάγγελμα, που είχε εκλεγεί στο δήμο Καισαριανής με το ψηφοδέλτιο της Συνεργασίας Πολιτών (Σύριζα) το 2014 -ανεξάρτητος, στη συνέχεια, κατεβαίνει με τη Λαϊκή Συσπείρωση (επί κεφαλής υποψήφιος και πάλι ο νυν δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ»

Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» σκοπός μου είναι να ενώσω τις δυνάμεις μου με τις δυνάμεις των ανθρώπων που έδειξαν ήθος στα τοπικά προβλήματα και συνέπεια στους αγώνες ενάντια σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο και σε κάθε μνημονιακή πολιτική.

Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια Τοπική Διοίκηση που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του δημότη, του ανέργου, του μικροεπαγγελματία, της εργαζόμενης μητέρας, της τρίτης ηλικίας πιστεύοντας ότι τα τοπικά ζητήματαπροβλήματα είναι συνυφασμένα με τη γενικότερη πολιτική κατάσταση και εντάσσονται απόλυτα στη συνολική πολιτική αντιπαράθεση.

  • Να αντιπαλέψουμε κάθε πολιτική που θέλει να μετατρέψει την Τοπική Διοίκηση σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό.
  • Να προχωρήσουμε μπροστά για άλλη μία τετραετία, ώστε να πραγματοποιηθούν τα οράματά μας, συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας το ήδη υπάρχον έργο.
  • Με οδηγό λοιπόν την οικογενειακή μου παρακαταθήκη και την ιδεολογικοπολιτική μου ταυτότητα, συμπορεύομαι με το ΚΚΕ και εντάσσομαι στο ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο.

Νικόδημος Κατσαρέλης,

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Καισαριανής

15/4/2019


ΣΣ |>

Ο Νικόδημος είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών, διετέλεσε – ως πνευμονολόγος – Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», δημοτικός σύμβουλος και την περίοδο 1998-2014. Υπήρξε αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υγείας 2007 -2010

Επανεκλέγουμε Δήμαρχο Καισαριανής

τον Ηλία Σταμέλο !

info_Face_Book_Επανεκλέγουμε Δήμαρχο Καισαριανής τον Ηλία Σταμέλο, με τη Λαϊκή ΣυσπείρωσηΣελίδα υποστήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή.Messengerm.me/646551692431555

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ @ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail |> [email protected] <|

Πηγή  |>Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής

Βρείτε μας στο facebook