Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο φασίστας Τζήμερος ξαναχτυπά: «Αξιολύπητο παιδί» ο Γρηγορόπουλος, θύμα «εξοστρακισμένης σφαίρας»

Στην προσπάθεια του να ξεπεράσει ακόμη και τον ίδιο τον εμετικό εαυτό του, ο γνωστός φασίστας ονόματι Τζήμερος ξαναχτύπησε και πάλι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτήν τη φορά, με αφορμή την συμπλήρωση εννιά χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, το γνωστό φασιστοειδές αποφάσισε – για πολλοστή φορά- να ξεράσει μίσος: 

«Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα αξιολύπητο παιδί, θύμα μιας διαλυμένης αστικής οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ. Άτυχος στο συναπάντημά του με μια εξοστρακισμένη σφαίρα. Κάπως αλλιώς είναι οι ήρωες, εκτός αν αυτό σας αντιπροσωπεύει σύντροφοι». 

τζημεροφασίστας

Αυτά βρήκε να γράψει το φασιστοειδές για ένα δολοφονημένο- από σφαίρα ειδικού φρουρού της αστυνομίας- 15χρονο παιδί. Ασφαλώς, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από έναν αισχρό και χυδαίο φασίστα που χτυπάει γυναίκες στα περιφερειακά συμβούλια όπως ο Τζήμερος. Ο ίδιος έχει αντίπαλο στη χυδαιότητα και αθλιότητα μόνο τον εαυτό του, τον οποίο κάθε φορά φροντίζει να ξεπερνάει, σπάζοντας κάθε ρεκόρ παλιανθρωπισμού. 

Ο φασίστας Τζήμερος ξαναχτυπά: «Δεν έφταιγαν οι Ναζί αλλά οι… αντάρτες»!