Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο του τηλεφωνήματος του δολοφόνου στην Άμεση Δράση (VIDEO)

Με μουγκρητά, ακατάληπτες φράσεις, ψεύτικους λυγμούς και κλάμματα, ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να πείσει την Άμεση Δράση ότι είχαν μπει ληστές στο σπίτι.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος και δημοσιοποίησε το «Mega» ακούγεται το τηλεφώνημα του 34χρονου πιλότου, τα ξημερώματα της 11 Μαΐου, προς την Άμεση Δράση, δύο περίπου ώρες αφότου, όπως έχει ομολογήσει, είχε σκοτώσει την Καρολάιν μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κορούλας τους.

Η αστυνομικός προσπαθεί να καταλάβει τι της λένε από την άλλη άκρη της γραμμής, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ακολουθώντας το σχέδιό του, δίνει ρεσιτάλ υποκριτικής, επιχειρώντας να φανεί πως είναι φιμωμένος και σοκαρισμένος.

Στην κλήση διάρκειας ενός λεπτού και 46 δευτερολέπτων, ο πιλότος δίνει μια άνευ προηγουμένου «παράσταση» προσποιούμενος τον απελπισμένο που ζητά βοήθεια.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, την ώρα που ο πιλότος παίζει το εξοργιστικό του θέατρο στο τηλέφωνο, το ρολόι δείχνει 6:11 τα ξημερώματα. Η Καρολάιν είναι ήδη νεκρή από τις 4:11, δυο ώρες πριν από την κλήση στην Άμεση Δράση.