Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Έκπληξη σε 26χρονο που είχε τα γενέθλια του – Εμφανίστηκε στο μαγαζί με την τούρτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληξη σε παρέα νεαρών που γιόρταζαν τα γενέθλια του φίλου τους έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που αυτές τις μέρες περιοδεύει στη συμπρωτεύουσα, βρέθηκε σε ταβερνάκι της πόλης με συντρόφους και συνεργάτες του.

Εκεί βρίσκονταν νεαροί οι οποίοι θέλησαν να κάνουν έκπληξη σε έναν 26χρονο φίλο τους ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Έτσι, πλησιάσαν τον Γενικό Γραμματέα, του μίλησαν και του ζήτησαν, αν θέλει, να πάει αυτός την τούρτα στον εορτάζοντα.

Άνθρωπος βαθιά λαϊκός και απλός, γνωστός εκτός των άλλων για το χιούμορ του, ο Δ. Κουτσούμπας δέχθηκε την πρόσκληση και έκανε… εμφάνιση κρατώντας την τουρτα και σκορπώντας χαμόγελα στην παρέα και, ασφαλώς, στον εορτάζοντα.

Οι νεαροί ανέβασαν το συμβάν στο tik tok, με το βιντεάκι να γίνεται… viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Τώρα, αυτό που μένει, είναι η νεολαία να κάνει την… έκπληξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ψηφίζοντας μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και ρίχνοντας στο «καναβάτσο» τα, μεγάλα και μικρά, αστικά κόμματα.

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis97pap

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα