Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκδήλωση ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καισαριανής: Ο Παλαιστινιακός λαός έχει δικαίωμα για Ελεύθερη Πατρίδα!

1.

Εκφράζουμε  την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό και στεκόμαστε στο πλευρό του στον αγώνα του με όλα τα μέσα κατά της Ισραηλινής κατοχής, για την απελευθέρωση της πατρίδας του.

2.

Τονίζουμε κατηγορηματικά πως:

  • Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της Πατρίδας τους!
  • Τρομοκράτες είναι οι κατακτητές ξένων χωρών όπως το κράτος του Ισραήλ που  κατέχει  παλαιστινιακά εδάφη και επί 75 χρόνια και αιματοκυλά το λαό της Παλαιστίνης με τις συνεχείς δολοφονικές επιθέσεις και τη βία που ασκεί κατά των Παλαιστίνιων αμάχων και αθώων κατοίκων τώρα της Γάζας.
  • Τρομοκράτες και εγκληματίες είναι επίσης τα ιμπεριαλιστικά κράτη και οι συμμαχίες τους, όπως ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ  που καλύπτουν και στηρίζουν το  Ισραηλινό κράτος  το οποίο  έχει μετατρέψει τη Γάζα σε ένα απέραντο «στρατόπεδο συγκέντρωσης»  σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού που αγωνίζεται για την απελευθέρωση  της πατρίδας του.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Μεγάλη διαδήλωση για να μη μετατραπεί η χώρα σε ορμητήριο πολέμου – Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό _VIDEO+ΦΩΤΟ

Εμείς που εκπροσωπούμε τους Αγωνιστές της αντιιμπεριαλιστικής –αντιφασιστικής Αντίστασης που βιώσανε την φασιστική κατοχή και την εγκληματική ναζιστική δράση   στη διάρκεια του Β’ Π.Π., και απελευθέρωσαν την πατρίδα τους, οι φίλοι και απόγονοι   της Αντίστασης στεκόμαστε στο πλευρό των Παλαιστινίων στον αγώνα τους για την απελευθέρωση της  πατρίδας τους, για την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

3.

Όλοι εμείς μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό και όλους τους λαούς του κόσμου παλεύουμε ενάντια στις αιτίες  που γεννούν , θρέφουν και διαιωνίζουν  τη βαρβαρότητα του κράτους του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων.

4.

Αντιπαλεύουμε τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΕΕ που διαχρονικά εξαπολύουν και συμμετέχουν σε πολέμους, εξοπλίζουν  και στηρίζουν τα κράτη όπως το Ισραήλ που εγκληματεί κατά του Παλαιστινιακού λαού. Παλεύουμε για καμιά συμμετοχή των χωρών μας στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΕΕ, καμιά στήριξη στο κράτος του Ισραήλ.

5.

Απαιτούμε  να σταματήσουν οι εποικισμοί στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, να επιστρέψουν όλοι  οι πρόσφυγες Παλαιστίνιοι στα σπίτια τους, να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές, να αναγνωριστεί, επιτέλους, Παλαιστινιακό κράτος στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε τον κόσμο της Καισαριανής,
στην Πλατεία Καισαριανής Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή,
όταν τα Ισραηλινά στρατεύματα κατοχής,
εισβάλουν στην λωρίδα της Γάζας
.

⛔ Κάτω τα χέρια
🇵🇸 από τον Παλαιστινιακό λαό!

                                                           ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.