Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οργανώσεις της ΚΝΕ: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

Συνε­χί­ζε­ται η πολύ­μορ­φη δρα­στη­ριό­τη­τα που οργα­νώ­νει η ΚΝΕ, με σύν­θη­μα «Η Ιστο­ρία έχει μια σωστή πλευ­ρά, με την Παλαι­στί­νη ως τη λευ­τε­ριά! — Όχι στην ισραη­λι­νή κατο­χή της Παλαι­στί­νης που πλη­ρώ­νει και ο λαός του Ισρα­ήλ», επι­διώ­κο­ντας να ανα­δεί­ξει τις εγκλη­μα­τι­κές συνέ­πειες από την ισραη­λι­νή κατο­χή της Παλαι­στί­νης, η οποία προ­κα­λεί μεγά­λες τρα­γω­δί­ες, συγκρού­σεις και δει­νά στους λαούς της περιο­χής και στο δικαί­ω­μά τους να ζήσουν ειρη­νι­κά, πυρο­δο­τώ­ντας τον κίν­δυ­νο γενι­κευ­μέ­νου πολέμου.

Σε αυτό το πλαί­σιο προγραμματίζονται:

Την Παρα­σκευή 27 Οκτώ­βρη στα Χανιά εκδή­λω­ση — συζή­τη­ση για το έγκλη­μα που διε­ξά­γε­ται στην Παλαι­στί­νη οργα­νώ­νει η Τομε­α­κή Οργά­νω­ση Πολυ­τε­χνεί­ου Κρή­της της ΚΝΕ, στην αίθου­σα Β1008 του Πολυ­τε­χνεί­ου, στις 13.30. Θα μιλή­σει ο Τζό­νι Γκιο­λί­κου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμ­μα­τέ­ας της ΟΠ Κρή­της της ΚΝΕ.

Την Κυρια­κή 29 Οκτώ­βρη στις 7.30 μ.μ., στο Εργα­τι­κό Κέντρο στο Αργο­στό­λι, εκδή­λω­ση με θέμα «Μία σωστή πλευ­ρά έχει η Ιστο­ρία, με την Παλαι­στί­νη ως την ελευ­θε­ρία», θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει το ΤΣ Κεφα­λο­νιάς — Ιθά­κης της ΚΝΕ, εκφρά­ζο­ντας και με αυτόν τον τόπο την αλλη­λεγ­γύη του στον Παλαι­στι­νια­κό λαό.

Την Τρί­τη 31 Οκτώ­βρη, στις 14.30 στο Ρέθυ­μνο, στην αίθου­σα Β1–26 του Πανε­πι­στη­μί­ου, θα μιλή­σει ο Δημή­τρης Μπιρ­γά­λιαςμέλος του Γρα­φεί­ου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο