Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκδήλωση ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καισαριανής: Ο Παλαιστινιακός λαός έχει δικαίωμα για Ελεύθερη Πατρίδα!

1.

Εκφρά­ζου­με  την αμέ­ρι­στη αλλη­λεγ­γύη μας στον πολύ­πα­θο Παλαι­στι­νια­κό λαό και στε­κό­μα­στε στο πλευ­ρό του στον αγώ­να του με όλα τα μέσα κατά της Ισραη­λι­νής κατο­χής, για την απε­λευ­θέ­ρω­ση της πατρί­δας του.

2.

Τονί­ζου­με κατη­γο­ρη­μα­τι­κά πως:

  • Δεν είναι τρο­μο­κρά­τες οι λαοί που αγω­νί­ζο­νται για την απε­λευ­θέ­ρω­ση της Πατρί­δας τους!
  • Τρο­μο­κρά­τες είναι οι κατα­κτη­τές ξένων χωρών όπως το κρά­τος του Ισρα­ήλ που  κατέ­χει  παλαι­στι­νια­κά εδά­φη και επί 75 χρό­νια και αιμα­το­κυ­λά το λαό της Παλαι­στί­νης με τις συνε­χείς δολο­φο­νι­κές επι­θέ­σεις και τη βία που ασκεί κατά των Παλαι­στί­νιων αμά­χων και αθώ­ων κατοί­κων τώρα της Γάζας.
  • Τρο­μο­κρά­τες και εγκλη­μα­τί­ες είναι επί­σης τα ιμπε­ρια­λι­στι­κά κρά­τη και οι συμ­μα­χί­ες τους, όπως ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ  που καλύ­πτουν και στη­ρί­ζουν το  Ισραη­λι­νό κρά­τος  το οποίο  έχει μετα­τρέ­ψει τη Γάζα σε ένα απέ­ρα­ντο «στρα­τό­πε­δο συγκέ­ντρω­σης»  σε βάρος του Παλαι­στι­νια­κού λαού που αγω­νί­ζε­ται για την απε­λευ­θέ­ρω­ση  της πατρί­δας του.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Μεγά­λη δια­δή­λω­ση για να μη μετα­τρα­πεί η χώρα σε ορμη­τή­ριο πολέ­μου – Αλλη­λεγ­γύη στον παλαι­στι­νια­κό λαό _VIDEO+ΦΩΤΟ

Εμείς που εκπρο­σω­πού­με τους Αγω­νι­στές της αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κής –αντι­φα­σι­στι­κής Αντί­στα­σης που βιώ­σα­νε την φασι­στι­κή κατο­χή και την εγκλη­μα­τι­κή ναζι­στι­κή δρά­ση   στη διάρ­κεια του Β’ Π.Π., και απε­λευ­θέ­ρω­σαν την πατρί­δα τους, οι φίλοι και από­γο­νοι   της Αντί­στα­σης στε­κό­μα­στε στο πλευ­ρό των Παλαι­στι­νί­ων στον αγώ­να τους για την απε­λευ­θέ­ρω­ση της  πατρί­δας τους, για την ίδρυ­ση Παλαι­στι­νια­κού κρά­τους στα όρια του 1967 με πρω­τεύ­ου­σα την Ανα­το­λι­κή Ιερουσαλήμ.

3.

Όλοι εμείς μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό και όλους τους λαούς του κόσμου παλεύουμε ενάντια στις αιτίες  που γεννούν , θρέφουν και διαιωνίζουν  τη βαρβαρότητα του κράτους του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων.

4.

Αντι­πα­λεύ­ου­με τους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς σχε­δια­σμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΕΕ που δια­χρο­νι­κά εξα­πο­λύ­ουν και συμ­με­τέ­χουν σε πολέ­μους, εξο­πλί­ζουν  και στη­ρί­ζουν τα κρά­τη όπως το Ισρα­ήλ που εγκλη­μα­τεί κατά του Παλαι­στι­νια­κού λαού. Παλεύ­ου­με για καμιά συμ­με­το­χή των χωρών μας στους σχε­δια­σμούς των ιμπε­ρια­λι­στών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΕΕ, καμιά στή­ρι­ξη στο κρά­τος του Ισραήλ.

5.

Απαι­τού­με  να στα­μα­τή­σουν οι εποι­κι­σμοί στα κατε­χό­με­να παλαι­στι­νια­κά εδά­φη, να επι­στρέ­ψουν όλοι  οι πρό­σφυ­γες Παλαι­στί­νιοι στα σπί­τια τους, να απε­λευ­θε­ρω­θούν οι πολι­τι­κοί κρα­τού­με­νοι από τις ισραη­λι­νές φυλα­κές, να ανα­γνω­ρι­στεί, επι­τέ­λους, Παλαι­στι­νια­κό κρά­τος στα όρια του 1967 με πρω­τεύ­ου­σα την Ανα­το­λι­κή Ιερουσαλήμ.

Καλούμε τον κόσμο της Καισαριανής,
στην Πλατεία Καισαριανής Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή,
όταν τα Ισραηλινά στρατεύματα κατοχής,
εισβάλουν στην λωρίδα της Γάζας
.

⛔ Κάτω τα χέρια
🇵🇸 από τον Παλαιστινιακό λαό!

                                                           ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο