Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκδήλωση στο κτήμα Αξελού, ενάντια στην εγκατάλειψη τις κομπίνες και την αδιαφορία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠΕΤΟΜ ΤΕΕ logo


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο κτήμα Αξελού

✔️  Δεκάδες συνταξιούχοι μηχανικοί έδωσαν ακόμα μια φορά το παρόν στην πρόσκληση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ  να διατρανώσουν με τη φυσική παρουσία τους στο κτήμα Αξελού την αποφασιστικότητά τους να διεκδικούν μέχρι την υλοποίηση του σκοπού της διαθήκης, την πραγματοποίηση του γηροκομείου-θεραπευτηρίου.

ΕΣΑΤΜΕΔΕ κινητοποίηση

Κατάγγειλαν τη συνεχιζόμενη εγκατάλειψη και την αδιαφορία για την καταπάτηση που απομειώνει την αξία του κληροδοτήματος.

Axelos 15 Sep 2020 Δημήτρης Κουτζής

O Δημήτρης Κουτζής

Ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ μετέφερε τη συμπαράσταση του προέδρου του και την υποστήριξη του ΤΕΕ στο αίτημα προς τον ΕΦΚΑ, που είναι σήμερα υπεύθυνος για το κληροδότημα, να πραγματοποιηθεί το γηροκομείο-θεραπευτήριο.

Axelos 15 Sep 2020 Τζατζάνης Tzatzanis

H ομιλία του προέδρου της ΕΣΤΑΜΕΔΕ κατέληξε με την έκφραση της πεποίθησης ότι ο στόχος, να εκπληρωθεί ο σκοπός της διαθήκης, είναι εφικτός και πριν να έρθει  η δίκαιη κοινωνία που δεν θα κυριαρχεί ο νόμος του κέρδους των ληστών.

Γιατί θα υπάρχουν πάντα συνάδελφοι που ή θα στρατεύονται σ΄ αυτή την προοπτική και ξέρουν πόσο συμβάλλει στη μαζική συνειδητοποίηση η διεκδίκηση του δίκιου των αδικημένων, μπαίνοντας μπροστάρηδες στους αγώνες, ή θα είναι απλά λεβέντες και θα διεκδικούν τα δικαιώματα τους, αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις των μεγαλοκαρχαριών να κάνουν παραχωρήσεις.

Για την  ΕΣΤΑΜΕΔΕ
Κώστας Τζατζάνης πρόεδρος
Σταύρος Βαρουτσής γενικός γραμματέας