Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Φράγμα ΜΑΤ για αποτρέψουν όσους θέλουν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη (ΦΩΤΟ)

Με πρόφαση την πανδημία η κυβέρνηση συνεχίζει το όργιο αυταρχισμού και καταστολής που εφάρμοσε και στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στους δρόμους που οδηγούν στο χώρο της δολοφονίας, απαγορεύουν στους πολίτες να προσεγγίσουν το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

Διμοιρίες των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΟΠΚΕ, αστυνομικοί ένστολοι και με πολιτικά πραγματοποιούν ελέγχους και εμποδίζουν την πρόσβαση σ όσους θέλουν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη.

Επίσης οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν και αντιπροσωπείες της ΚΝΕ και της ΑΔΕΔΥ να καταθέσουν στεφάνι, ενώ προχώρησαν και στην προσαγωγή εννέα ατόμων, με την κατηγορία της παραβίασης της απαγόρευσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται από τις 5 το πρωί σήμερα η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων, ενώ έχουν κλείσει δέκα σταθμοί του μετρό (Αττική, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Βικτώρια και Σεπόλια).

exarxeia1 exarxeia2 exarxeia3 exarxeia4 exarxeia5 exarxeia6 exarxeia7

Μπελογιάννης / Πλουμπίδης – Χικμέτ – Μαξ Χάβελααρ (ΕΚΠΤΩΣΗ 21% και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά)