Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εσείς ξέρατε ότι οι σατανάδες «Iron Maiden» ευθύνονται για τις πυρκαγιές;

Αν αναρωτιέστε τι προκάλεσε τις πρόσφατες πυρκαγιές στην ανατολική Αττική μην το ψάχνετε άλλο. Η «Ελεύθερη Ώρα» έχει την απάντηση.

Η γραφική φυλλάδα της ακροδεξιάς, της οποίας τα απείρου κάλλους πρωτοσέλιδα έχουν αφήσει εποχή, χρεώνει τις πυρκαγιές στους «Iron Maiden», το γνωστό μέταλ συγκρότημα που πραγματοποίησε μεγάλη συναυλία στην Αθήνα πριν μια εβδομάδα.

Απογειώνοντας την παράνοια, η ακροδεξιά φυλλάδα βγήκε στις 21 Ιούλη με πρωτοσέλιδο «ΜΑΣ ΈΚΑΨΑΝ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ», σημειώνοντας πως «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο θηρίο-666» και πως «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».

Όπως ήταν επόμενο, το πρωτοσέλιδο της cult ελληνορθόδοξης εφημερίδας προκάλεσε κύμα κωμικών σχολίων στο διαδίκτυο, με τους χρήστες του Twitter να στήνουν πανηγύρι.

Η «Ελεύθερη Ώρα» όμως δεν πτοείται. Έτσι, επανήλθε χθες με νέο πρωτοσέλιδο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το άλμπουμ «Purgatory» του συγκροτήματος και γράφοντας: «Αν δεν είναι αυτό σατανισμός, τότε τί είναι» ενώ σε ένα από τα σχόλια που κάνει στο πρωτοσέλιδο, ξεκαθαρίζει «Θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντι στην μύηση, στο κακό και στο σκότος».

Και όλα αυτά, να φανταστείτε, χωρίς να έχουν πιάσει ακόμη για τα καλά οι ζέστες. Που να έρθει και ο καύσωνας… 

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα