Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση την Τρίτη 14/2 στην Θέρμη ενάντια στην έξωση λαϊκής οικογένειας!

Σε κινητοποίηση καλούν φορείς και κάτοικοι του Δήμου Θέρμης αύριο Τρίτη 14 Φλεβάρη στις 14:00, έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην κεντρική πλατεία της Θέρμης.

Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φλεβάρη στα Βασιλικά, με αφορμή την πρόσφατη προσπάθεια έξωσης οικογένειας από τα «κοράκια» των τραπεζικών funds.

«Σε αυτή τη συνέλευση, όπως τονίζεται στο ψήφισμα που εξέδωσαν, έγιναν τα πρώτα βήματα για τη συγκρότηση μίας επιτροπής ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις ώστε να προστατευθεί και αυτή η κατοικία αλλά και όποια άλλη βάλουν στο μάτι τα “κοράκια” των funds και των τραπεζών! Το μόνο όπλο που απομένει στον κόσμο είναι η αλληλεγγύη, να καταλάβει πως η δύναμή του βρίσκεται στην οργάνωσή του και να κάνει κτήμα του το σύνθημα “Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό”! Να δυναμώσει η συλλογική δράση και η μαζική συμμετοχή στις δράσεις ενάντια στο μαζικό κύμα πλειστηριασμών που έρχεται!».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν ότι θα δημιουργήσουν μια ανθρώπινη ασπίδα προστασίας, με τη μορφή πυραμίδας θα ειδοποιηθούν όλοι να είναι εκεί, όποτε και αν ο δικαστικός επιμελητής τολμήσει να έρθει να ξεσπιτώσει την οικογένεια.

Θεσσαλονίκη: Κίνδυνος έξωσης οικογένειας στα Βασιλικά – Συγκέντρωση έξω από το σπίτι

Υπενθυμίζεται ότι δικαστικός επιμελητής ενημέρωσε την οικογένεια ότι την 1/2/2023 θα έπρεπε να φύγει από το σπίτι, καθώς θα γινόταν η έξωσή της. Κάτω από την άμεση και μαζική αντίδραση εμποδίστηκε ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος λαϊκής οικογένειας.

Με πληροφορίες από 902.gr

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα