Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κάθε μέρα να ξεκινάει με τον «Ριζοσπάστη»!

🔻 Αυξημένες δυνατότητες δείχνει η κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» τις τελευταίες βδομάδες
🔻 Διευρύνεται το δίκτυο των συνδρομητών σε πόλεις της επαρχίας

Σχεδόν τα 16.000 φύλλα κατά μέσο όρο αγγίζει η κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» τις τελευταίες βδομάδες, του περιορισμού των μετακινήσεων.

Με μια μεθοδική προσπάθεια από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, με αξιοποίηση κάθε πρόσφορης μορφής, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από την εξάπλωση του ιού, φαίνεται από τα στοιχεία της διακίνησης ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια για να ανέβει η διακίνηση της εφημερίδας μας, ειδικά αυτές τις δύσκολες για το λαό μας μέρες.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μάρτη, η συνολική κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη» έφτασε τα 15.578 φύλλα (8.118 στην Αττική και 7.460 στην επαρχία).
  • Το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Μάρτη, η συνολική κυκλοφορία έφτασε τα 15.833 φύλλα (8.126 στην Αττική και 7.707 στην επαρχία).
  • Το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Απρίλη, η συνολική κυκλοφορία ανέβηκε στα 16.279 φύλλα (8.520 στην Αττική και 7.759 στην επαρχία).
  • Σημειώνεται ότι για αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ έχουν κάνει ακόμα μεγαλύτερη παραγγελία διακίνησης.

Απλώνεται κι άλλο το συνδρομητικό δίκτυο 📌

Μαζί με αυτήν την προσπάθεια που γίνεται για το σαββατοκυριακάτικο φύλλο, δυναμώνει ακόμα περισσότερο η προσπάθεια να φτάνει πιο πλατιά ο «Ριζοσπάστης» κάθε μέρα στην πόρτα μελών και οπαδών του Κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, απλώνεται ακόμα περισσότερο το δίκτυο συνδρομητών της εφημερίδας μας, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που δείχνει τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ηδη στην Αττική η συνδρομητική βάση του «Ριζοσπάστη» μεγαλώνει, νέοι συνδρομητές προστίθενται καθημερινά, αξιοποιώντας την ηλεκτρονική πληρωμή από το site της «Σύγχρονης Εποχής».

Εδώ και λίγες βδομάδες, το συνδρομητικό δίκτυο έχει αναπτυχθεί σε Χαλκίδα, Τανάγρα και Ψαχνά, καθώς και Καλαμάτα. Από την περασμένη βδομάδα φτάσαμε στους συνδρομητές μας στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα. Τις επόμενες μέρες, θα προστεθούν συνδρομητές σε Πάτρα, Λαμία και Γιάννενα, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο. Ετσι δίνεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες εργαζόμενους να έχουν διαβάσει την εφημερίδα τους πριν πιάσουν δουλειά το πρωί.

info red

Ταυτόχρονα, από την προηγούμενη βδομάδα ο «Ριζοσπάστης» διατίθεται και στα σούπερ μάρκετ.
Ο στόχος παραμένει αδιαπραγμάτευτος! Κάθε μας μέρα να ξεκινάει με τον «Ριζοσπάστη»! Αυτή είναι άλλωστε μία από τις βασικές προϋποθέσεις, ειδικά αυτόν τον καιρό, στις συνθήκες που δρούμε, με αυξημένες απαιτήσεις να δίνουμε τη μάχη με τη μέγιστη δυνατή επάρκεια.
Εξασφαλίζουμε, λοιπόν, με κάθε τρόπο την καθημερινή προμήθεια και μελέτη της εφημερίδας.
Το καθημερινό διάβασμα, η αξιοποίηση της αρθρογραφίας του «Ριζοσπάστη», της διαρκούς ροής του πόρταλ «902.gr», είναι αναντικατάστατα όπλα. Γιατί ειδικά σε συνθήκες όπως οι σημερινές, αποδεικνύεται στην πράξη η ισχύς του συνθήματος: «Οταν η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια μας, γίνεται δύναμη στη δράση σε όλες τις συνθήκες».

  • Πληροφορίες για τη συνδρομή στον «Ριζοσπάστη» στην ιστοσελίδατης «Σύγχρονης Εποχής»
    και στα τηλ. 210 3320807 – 210 3320815

RIZOS SYNGROMH