Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κλασικό του Sergio Leone με τον Clint Eastwood Σέρτζιο Λεόνε ετοιμάζεται για remake

ℹ️🎥  Το “Για μια χούφτα δολάρια” __
θα γυριστεί ξανά με νέους ηθοποιούς.

Το κλασικό “Για μια χούφτα δολάρια_Per un pugno di dollari _A Fistful of Dollars” του Sergio Leone με  Clint Eastwood, Gian Maria Volontè και Marianne Koch είναι έτοιμο _λένε οι πληροφορίες, για remake από την Euro Gang Entertainment (των Gianni Nunnari και Simon Horsman _Magazine Dreams).

Εξήντα χρόνια «Για Μια Χούφτα Δολάρια» – Ο Λεόνε, ο Μορικόνε και ο Ίστγουντ καθιερώνουν τα σπαγγέτι – γουέστερν

“Για μια χούφτα δολάρια” ένα κλασικό γουέστερν σπαγγέτι που αποτελεί την επιτομή του είδους. Πρωταγωνίστησε ο Eastwood σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του, η ιστορία ακολουθεί έναν περιπλανώμενο πιστολέρο χωρίς όνομα. Σε μια πόλη που μαστίζεται από εκδίκηση και απληστία, ο ίδιος γίνεται το επίκεντρο της βίας. Η ταινία, που κυκλοφόρησε το 1964, ήταν καθοριστική για την εκτόξευση του είδους και της καριέρας του Clint.

Η επιτυχία του οδήγησε στην ανάπτυξη δύο συνεχειών: το Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος  Il buono, il brutto, il cattivo  The Good, the Bad, and the Ugly (με Clint Eastwood, Eli Wallach _Lee Van Cleef) και το Μονομαχία στο Ελ Πάσο Per qualche dollaro in più  For a Few Dollars More. Η αρχική ταινία ήταν ήδη ένα ριμέικ ενός ιαπωνικού κλασικού, του Yojimbo, αν και αυτό δεν είναι επίσημο, και οι ομοιότητες στην πραγματικότητα οδήγησαν τον παραγωγό, Toho, να καταθέσει μήνυση.

Λεπτομέρειες παραγωγής για το remake δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, κάτι που είναι φυσιολογικό δεδομένου ότι η ταινία βρίσκεται ακόμα στα πολύ αρχικά της στάδια. Παρά το γεγονός ότι θα είναι ιταλική παραγωγή, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η ταινία θα είναι στα αγγλικά και οποιαδήποτε στοιχεία του καστ ή του συνεργείου εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Περισσότερα για την πλοκή, το καστ και το συνεργείο θα ακολουθήσουν σύντομα.

Με πληροφορίες από: Clint Eastwood and Sergio Leone classic movie, ‘A Fistful Of Dollars’, set for remake

Clint Eastwood: 8+1 πράγματα που μάλλον δεν ξέρατε

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook και Twitter

Ατέχνως Καλές Διακοπές