Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Μπογδάνος: Ο αντικομμουνιστής «λαγός» καταστολής, αυταρχισμού & συκοφάντης του εργατικού κινήματος

Τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος -παλιά μου τέχνη κόσκινο, στοχοποιεί ασύστολα με το γνωστό «νηφάλιο» προβοκατόρικο  τρόπο του, όποιον θεωρεί ότι «βλάπτει την έννομη τάξη».

Σαν τον παλιό χωροφύλακα που εκτός από ειδικός στην αντικομμουνιστική προπαγάνδα, μέσα στη γραφικότητά του παρίστανε και το «λαγωνικό» που «μυρίζεται» τα πάντα…
Καλεί την εργοδοσία της δημοσιογράφου Ελ. Κουμάντου να της κάνει «συστάσεις» για το τι θα γράφει και πώς θα σχολιάζει τις εξελίξεις, ακόμα και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτοξεύει νομικές απειλές στον δημοσιογράφο Ν. Μπογιόπουλο, ότι «ήρθε η ώρα του», με αφορμή σχόλιο του δημοσιογράφου στο οποίο δεν αναφερόταν καν το όνομά του βουλευτή της ΝΔ, όμως αυτός πρόλαβε να «μυγιαστεί».

Μπογδάνος + Κασιδιάρης

Δεν είναι δικομανής, ούτε έχει κάποια μανία καταδίωξης.

Ένας φανατικός αντικομμουνιστής είναι, απόλυτα συνεπής με το σύστημα που υπηρετεί. Κι επειδή «ου γαρ έρχεται μόνον», γι’ αυτό και τον είδαμε στην πρόσφατη ξενοφοβική συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας, μαζί με τον υπόδικο ναζί Κασιδιάρη, να σιγοντάρουν μια χούφτα «αγανακτισμένους» ρατσιστές.

Θυμίζουμε πως κοντά στο ίδιο σημείο διοργανώθηκε αντιρατσιστική συγκέντρωση, η οποία -όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές- χτυπήθηκε από την Αστυνομία και έγιναν συλλήψεις στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

Απόλυτη κάλυψη παρείχε -φυσικά, η κυβέρνηση στον βουλευτή της, νομιμοποιώντας έτσι τις ενέργειες των φασιστών και ρίχνοντας νερό στο μύλο του ρατσισμού.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας ρωτήθηκε εάν αποδοκιμάζει η κυβέρνηση την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου σε αντιμεταναστευτική συγκέντρωση μαζί με τον ναζιστή Ηλ. Κασιδιάρη και απάντησε ως εξής:

«Δεν το βλέπουμε έτσι, βλέπουμε δύο εκδηλώσεις. Ποια ήταν η αντιδιαδήλωση, το αφήνω σε εσάς να το κρίνετε». Από εκεί και πέρα διακήρυξε ότι «ένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αν το επιθυμεί»!!!

Και αντικομμουνιστής λοιπόν και «λαγός» καταστολής, αυταρχισμού και συκοφάντης του εργατικού κινήματος…

Όλα μαζί τα “καλά” των απολογητών ενός συστήματος σάπιου μέχρι το μεδούλι.

Που όσο περισσότερο σαπίζει τόσο πιο πολύ πέφτει και στην ανάγκη περιπτώσεων σαν του Μπογδάνου και των ομοίων του… Κατήφορος δίχως πάτο.

Βέβαια, η μάχη με τους Μπογδάνους και τους κάθε μορφής εκφραστές της συντήρησης και των αντιλαϊκών πολιτικών δε γίνεται με λεκτικούς τσαμπουκάδες στα socal media αλλά με όρους μαζικού κινήματος.