Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Στη σύλληψη ενός 50χρονου προχώρησε η Αστυνομία στο Μεσολόγγι, για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του 50χρονου έγινε σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Μεσολογγίου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε μετά την υποβολή της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 50χρονος, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, φέρεται να υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις αδυνατώντας να περιγράψει το τι ακριβώς συνέβη αφού άφησε τον 31χρονο Μπάμπη στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Επίσης, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προέκυψε ότι η διαδρομή που ακολούθησε ο συλληφθείς εκείνο το βράδυ δεν ήταν αυτή που περιέγραψε αρχικά στους αστυνομικούς.

Επιπλέον σημαντικό ρόλο στην έρευνα φέρεται να έπαιξαν,  και οι καταθέσεις ατόμων οι οποίοι ανέφεραν πως σε συζητήσεις που είχαν με τον κρεοπώλη αυτός φέρεται να αναφέρθηκε στον Μπάμπη αφήνοντας να εννοηθεί πως τον δολοφόνησε.

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ συγγενών του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ντόπιων που βρέθηκαν εκεί και αστυνομικών, επειδή οι τελευταίοι φυγάδευσαν τον κρεοπώλη για να τον οδηγήσουν στα δικαστήρια.

Όσο ο κρεοπώλης ήταν εντός του Τμήματος, οι συγγενείς του 31χρονου φώναζαν «Πού είναι ο Μπάμπης».

Το “έπος” του Γουέμπλεϊ