Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνελήφθη αστυνομικός για «εξαφάνιση» 11 υπηρεσιακών όπλων

Ένας αστυ­νο­μι­κός που εκτε­λού­σε χρέη δια­χει­ρι­στή Τμή­μα­τος στην Αττι­κή, συνε­λή­φθη από συνα­δέλ­φους του των Εσω­τε­ρι­κών Υπο­θέ­σε­ων καθώς στο πλαί­σιο τακτι­κού ελέγ­χου οπλι­σμού που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε δια­πι­στώ­θη­καν πως έλει­παν 11 υπη­ρε­σια­κά όπλα.

Ειδι­κό­τε­ρα, όπως έγι­νε γνω­στό, τα έξι πιστό­λια, τέσ­σε­ρα περί­στρο­φα και το ιδιω­τι­κό ατο­μι­κό περί­στρο­φο του, έλει­παν κατά τη διάρ­κεια του ελέγ­χου ενώ φέρε­ται να μην μπό­ρε­σε να δικαιο­λο­γή­σει την έλλει­ψη του οπλι­σμού αν και ήταν δια­χει­ρι­στής χρη­μα­τι­κών υπο­θέ­σε­ων, οικο­νο­μι­κού και υλι­κού καθώς και απο­κλει­στι­κός κάτο­χος του κλει­διού του χώρου φύλα­ξης δημό­σιων υλι­κών του Τμήματος.

Σε έρευ­να που έγι­νε στον ίδιο, στο γρα­φείο του, σε σπί­τια και οχή­μα­τα βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν δύο κυνη­γε­τι­κές καρα­μπί­νες, με ληγ­μέ­νη άδεια κατο­χής, ένα κινη­τό, 41 φυσίγ­για δια­φό­ρων δια­με­τρη­μά­των, ένα αλε­ξί­σφαι­ρο γιλέ­κο και μία αστυ­νο­μι­κή ράβδος που κατεί­χε παράνομα.

Οι έρευ­νες για τον εντο­πι­σμό των όπλων συνε­χί­ζο­νται από την Αστυ­νο­μία όπως και οι έλεγ­χοι στα λοι­πά δημό­σια υλι­κά της υπηρεσίας.

 

Το “έπος” του Γουέμπλεϊ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο