Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Στη σύλ­λη­ψη ενός 50χρονου προ­χώ­ρη­σε η Αστυ­νο­μία στο Μεσο­λόγ­γι, για την υπό­θε­ση εξα­φά­νι­σης του 31χρονου, τα ίχνη του οποί­ου έχουν χαθεί από το βρά­δυ της 4ης Ιανουαρίου.

Σύμ­φω­να με την Αστυ­νο­μία, η σύλ­λη­ψη του 50χρονου έγι­νε σε εκτέ­λε­ση εντάλ­μα­τος του ανα­κρι­τή Μεσο­λογ­γί­ου, με την κατη­γο­ρία της ανθρω­πο­κτο­νί­ας με δόλο. Σύμ­φω­να πάντα με την Αστυ­νο­μία, το ένταλ­μα σύλ­λη­ψης εκδό­θη­κε μετά την υπο­βο­λή της δικο­γρα­φί­ας που έχει σχη­μα­τι­σθεί για την συγκε­κρι­μέ­νη υπόθεση.

Ο 50χρονος, κατά τη διάρ­κεια των κατα­θέ­σε­ων που έδω­σε στις Αρχές, φέρε­ται να υπέ­πε­σε σε αρκε­τές αντι­φά­σεις αδυ­να­τώ­ντας να περι­γρά­ψει το τι ακρι­βώς συνέ­βη αφού άφη­σε τον 31χρονο Μπά­μπη στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Επί­σης, από κάμε­ρες ασφα­λεί­ας της περιο­χής προ­έ­κυ­ψε ότι η δια­δρο­μή που ακο­λού­θη­σε ο συλ­λη­φθείς εκεί­νο το βρά­δυ δεν ήταν αυτή που περιέ­γρα­ψε αρχι­κά στους αστυνομικούς.

Επι­πλέ­ον σημα­ντι­κό ρόλο στην έρευ­να φέρε­ται να έπαι­ξαν,  και οι κατα­θέ­σεις ατό­μων οι οποί­οι ανέ­φε­ραν πως σε συζη­τή­σεις που είχαν με τον κρε­ο­πώ­λη αυτός φέρε­ται να ανα­φέρ­θη­κε στον Μπά­μπη αφή­νο­ντας να εννοη­θεί πως τον δολοφόνησε.

Έξω από το Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα ανέ­βη­καν οι τόνοι μετα­ξύ συγ­γε­νών του 31χρονου Μπά­μπη Κού­τσι­κου, ντό­πιων που βρέ­θη­καν εκεί και αστυ­νο­μι­κών, επει­δή οι τελευ­ταί­οι φυγά­δευ­σαν τον κρε­ο­πώ­λη για να τον οδη­γή­σουν στα δικαστήρια.

Όσο ο κρε­ο­πώ­λης ήταν εντός του Τμή­μα­τος, οι συγ­γε­νείς του 31χρονου φώνα­ζαν «Πού είναι ο Μπάμπης».

Το “έπος” του Γουέμπλεϊ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο