Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά

Έφυγε από τη ζωή χτες Παρασκευή η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά, σύζυγος του επίσης ηθοποιού Βάσου Αδριανού (1943-1999).

20 χρόνια πριν σοκ είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η πτώση του συζύγου της, Βάσου Ανδριανού από την βεράντα του σπιτιού τους, ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους.

Η Ρένα Βουτσινά από το 1979 έως το 1981 πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός Σταθμός» κρατώντας το ρόλο της Γαρουφαλλιάς που ήταν ερωτευμένη με τον γεωπόνο Αλέξη. Στο ρόλο του Αλέξη ο σύντροφος της ζωή της Βάσος Ανδριανός.

Εκτός από το σίριαλ «Μεθοριακός Σταθμός», την ίδια εποχή η Ρένα Βουτσινά έπαιζε και στη σειρά «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τότε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (τη δεκαετία του ’90 έγινε remake της σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο).

Η Ρένα Βουτσινά έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες, κρατώντας, όμως, μικρότερους ρόλους. Σημαντικότερη δουλειά της έκτοτε η συμμετοχή της στην ταινία «Υποψήφιοι Βουλευτές και βουλευτίνες» του 1980. Δύο χρόνια μετά έκανε ένα γκεστ στη σειρά «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και στη συνέχεια αποσύρθηκε και από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και  συμμετείχε μόνο σε κάποιες παραστάσεις στο θέατρο.