Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

#Σκατιάνα: Οργή στο Twitter για τις αθλιότητες της Τ. Στεφανίδου με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή

Την δικαιολογημένη οργή του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η παρουσίαστρια Τατιάνα Στεφανίδου η οποία αποφάσισε να καταπιαστεί με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή που κόστισε την ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα.

Δείχνοντας στην εκπομπή της πλάνα από βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η παράνομη στροφή του οχήματος ασφαλείας της Ντ. Μπακογιάννη και εν συνεχεία η σύγκρουση του με την διερχόμενη μηχανή, η παρουσιάστρια έκανε λόγο για… υπερβολική ταχύτητα (!) της μηχανής, ρίχνοντας εμμέσως πλην σαφώς τις ευθύνες του τροχαίου στον αδικοχαμένο Ιάσωνα!

Χωρίς ίχνος ντροπής, με την ξετσιπωσιά που χαρακτηρίζει ένα κοράκι της τηλεοπτικής ζούγκλας, η Τ. Στεφανίδου εκστόμισε τα εξής: «Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού, χωρίς να σταματήσει καθόλου, πέφτει με τρομερή ταχύτητα επάνω του».

Οι χυδαιότητες της παρουσιάστριας του ALPHA προκάλεσαν την οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα χασταγκ #Σκατιάνα και #τροχαίοβουλή να γίνονται νούμερο ένα στο Twitter.

Είναι η πολλοστή φορά που εν η λόγω κυρία προκαλεί το κοινό αίσθημα με τα ανεκδιήγητα σχόλια της – στις επίσης ανεκδιήγητες εκπομπές της – έχοντας μόλις πριν λίγες εβδομάδες επιχειρήσει να «ξεπλύνει»  στα μάτια των τηλεθεατών τον κατηγορούμενο για βιασμούς Δ. Λιγνάδη.