Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΚΑΪ: Στημένο ρεπορτάζ για τα Τέμπη με στέλεχος της ΝΔ που παρίστανε τον… τυχαίο επιβάτη

Μετά την κακόγουστη προεκλογικού τύπου φιέστα για την επανεκκίνηση των δρομολογίων του Intercity με πρωταγωνιστή στο τιμόνι του μηχανοδηγού τον Γ. Γεραπετρίτη, το κυβερνητικό επιτελείο σε αγαστή συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ προχώρησαν σε ένα ακόμα στημένο σόου.

Σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου παρουσίασε σαν τυχαίο επιβάτη της πρώτης επιβατικής αμαξοστοιχίας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα ένα σύμβουλο επικοινωνίας και στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Λίγο πριν από το τέλος του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, ο ΣΚΑΪ συνδέθηκε σε απευθείας σύνδεση με την αμαξοστοιχία όπου ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι θα μιλήσει με επιβάτες. Μόνο που στην κάμερα, δεν μίλησε κάποιος τυχαίος επιβάτης αλλά ο βαφτισιμιός της Ντόρας Μπακογιάννη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του κόμματος, Λευτέρης Μωυσιάδης.


Ο τηλεοπτικός σταθμός μάλιστα φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο σύμβουλο επικοινωνίας καθώς στο παρελθόν τον είχε καλέσει και το στούντιο.