Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συριζαίοι και χρυσαυγίτες χέρι-χέρι στην επιχείρηση συκοφάντησης του κομμουνιστή δημάρχου Πάτρας

Η πρόσφατη ελεεινή προσπάθεια των έμμισθων διαδικτυακών τρωκτικών του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν λάσπη ενάντια στον κομμουνιστή δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη φαίνεται πως βρίσκει μιμητές στο νεοναζιστικό απόπατο της εγκληματικής Χρυσής Αυγής. 

Έτσι, τη γκεμπελίστικη αθλιότητα των συριζαίων έσπευσαν να υιοθετήσουν – ποιοί άλλοι; – τα φασιστοειδή της συμμορίας του Μιχαλολιάκου. Σοσιαλδημοκρατία και φασίστες, άλλωστε, έχουν μακρά ιστορία κοινών αγώνων ενάντια στους κομμουνιστές, κι’ ας παριστάνουν τους δήθεν ορκισμένους εχθρούς. 

Τι έγραψαν, λοιπόν, τα ναζιστικά απολειφάδια με αφορμή τη φωτογραφία της χειραψίας του δημάρχου Πάτρας με τον πρόεδρο της ΝΔ; Ότι οι κομμουνιστές «χαριεντίζονται στα σαλόνια της μπουρζουαζίας ακόμα και με τους πιο σκληρούς εκπροσώπους του κατεστημένου».

Βέβαια, το να μιλάνε για «χαριεντισμούς με το κατεστημένο» τα ναζιστικά μαντρόσκυλα των μεγαλοβιομηχάνων και των εφοπλιστών, οι μπράβοι των καπιταλιστών και του αστικού συστήματος, είναι το λιγότερο γελοίο. Όπως καταγέλαστη είναι και η προσπάθεια τους να μιμηθούν τους συριζαίους στην αντι-ΚΚΕ προπαγάνδα, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις. 

Η ουσία του όλου ζητήματος είναι η αγωνιώδης προσπάθεια των βαστάζων του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος – είτε προέρχονται από την κυβερνώσα σοσιαλδημοκρατία, είτε από την εγκληματική ναζιστοσυμμορία της Χρυσής Αυγής – να χτυπήσουν, να συκοφαντήσουν, να υπονομεύσουν τους κομμουνιστές και το ΚΚΕ. 

Σε αυτήν τους τη βρώμικη προσπάθεια, τα τσιράκια του κεφαλαίου και των αμερικανοευρωπαίων ιμπεριαλιστών, αριστερής, δεξιάς και ακροδεξιάς προέλευσης, θα πάρουν την απάντηση τους όταν έρθει η ώρα από το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα. 

Υ.Γ: «Με τις υγείες σας», φασισταριά…