Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αμερικανοτραφής εφοπλιστής Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο εφοπλιστής Στέφανος Κασσελάκης, απομένει το τυπικό των 30 υπογραφών μελών της Κεντρικής Επιτροπής, ώστε το Σάββατο που ξεκινά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στη διαδικασία της εκλογής μαζί με τους Ν. Παππά, Στ. Τζουάκα, Ευκλ. Τσακαλώτο και Εφη Αχτσιόγλου.

Ο αμερικανοτραφής Στέφανος Κασσελάκης στις πρόσφατες εκλογές ήταν στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, με βίντεο κι ένα κείμενο, όπου δίνει βιογραφικά στοιχεία αλλά και δείγματα της πολιτικής που πρεσβεύει, μιας πολιτικής πιστής στο πλαίσιο του ευρωατλαντικού προσανατολισμού του ΣΥΡΙΖΑ με αρκετές δόσεις… επίκλησης της Αριστεράς.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυτοδημιούργητο εφοπλιστή, που πριν πέρασε από τον κολοσσό της «Goldman Sachs» (η εταιρεία που χρεοκόπησε χιλιάδες νοικοκυριά στις ΗΠΑ) και τώρα θέλει να τεθεί απέναντι στον «κληρονόμο Μητσοτάκη» ως «ένα άτομο που ξέρει καλύτερα χρηματοοικονομικά και επιχειρείν από εκείνον επειδή έχει δουλέψει και επιχειρήσει».

«Πάμε μαζί με σχέδιο. Το Ελληνικό Όνειρο δεν έχει χαθεί. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καιρός να αναγεννηθούμε. Καιρός ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και πάλι νικητής» καταλήγει στο κείμενό του.

Στ. Κασσελάκης: Υποψήφιος… made in USA