Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Τον φασίστα κι αν τον πλένεις…»: Χυδαίος σεξισμός σε βάρος της Αλέκας απ’ τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Το ποιός είναι και τι εκπροσωπεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι, λίγο έως πολύ, γνωστό. Ο αποτυχημένος γραφικός πολιτευτής, πρώην στέλεχος της ΝΔ, συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και νυν πολιτικό συνεταιράκι του – ομοιδεάτη του – Τζήμερου, δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το ότι είναι εκφραστής της πιο μαύρης ακροδεξιάς, του εθνικισμού και του χυδαιότερου αντικομμουνισμού.

Προκειμένου να αναδειχθεί απ’ την αφάνεια του, να δώσει αξία στην μίζερη πολιτική του ύπαρξη και να ψαρέψει ορφανές ψήφους της Χρυσής Αυγής, ο Φαήλος επιδίδεται συχνά σε αντικομμουνιστικά παραληρήματα, χυδαιολογίες και επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ. Ενδεχομένως να έχει βάλει στοίχημα με το πολιτικό του συνεταιράκι, τον Τζήμερο, ποιός είναι πιο φανατικός αντικομμουνιστής.

Πρόσφατα, το αντικομμουνιστικό του έμεσμα βγήκε με τη μορφή του σεξισμού και στόχο την πρώην Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

failos 1

Τι σόι ολοκληρωμένο φασιστοειδές θα ήταν, άλλωστε, αν δεν ξερνούσε χυδαίο σεξισμό; Ως οπαδός του… Τραμπ, τον οποίο θαυμάζει, ένας Φαήλος δεν μπορεί παρά να είναι μισογύνης και ρατσιστής του αισχρότερου είδους.

Το ζητούμενο δεν είναι τα εμέσματα που ξερνούν καθε τρεις και λίγο οι Κρανιδιώτηδες και τα Τζημεροειδή, αλλά το γεγονός ότι αυτά τα ακροδεξιά πολιτικά σκουπίδια διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού ως μια “light” εκδοχή της Χρυσής Αυγής.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη, να τους καταδικάσει πολιτικά στην ανυπαρξία και την ανυποληψία που τους πρέπει και να καταδικάσει τον φασισμό, το ρατσισμό και τον σεξισμό σε κάθε μορφή και έκφανση του.