Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τρεις εργαζόμενοι νεκροί από ηλεκτροπληξία

Τρεις εργαζόμενοι σκοτώθηκαν από ηλεκτροπληξία, εν ώρα εργασίας.

Τρεις εργαζόμενοι νεκροί από ηλεκτροπληξία Γυμνό Ερέτριας Εύβοια 1 Απρ 2020Φωτο STAR Κεντρικής Ελλάδας

Το δυστύχημα έγινε στο Γυμνό της Ερέτριας στην Εύβοια, όταν τρία μέλη συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για την ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ έκαναν εργασίες αποκατάστασης βλάβης.

Εύβοια τρεις εργαζόμενοι νεκροί από ηλεκτροπληξία ένας νεκρός στην κολώναΌπως αναφέρει το eviathema.gr, ένας από τους εργαζόμενους περίπου 45 ετών, Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατοικούσε στα Πλακάκια Ερέτριας, βρέθηκε να κρέμεται από στύλο της ΔΕΗ, ενώ ακόμη 2 άνδρες, ο 50χρονος Γιώργος Τόσκας και ο 50χρονος Γιάννης Καρλατήριας βρίσκονταν στο σημείο κάτω από την κολώνα χτυπημένοι θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ακόμα τέσσερις εργάτες είναι τραυματίες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, κ. Γιώργο Αδαμίδη, εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου.
«Η πρώτη εικόνα που ξέρουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωση του έτσι όπως κόπηκε και πήγε και ακούμπησε στην μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε αυτό με την σειρά του τρεις εργαζόμενοι στην κολώνα τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000volt επιφέροντας τους ακαιραίο θάνατο, δεν έχουμε ακόμα την εικόνα γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία».